Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ... ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕ 820 ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Αυξημένα ήταν τα μέτρα ασφάλειας, σήμερα, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, καθώς στις 7 το πρωί κατέπλευσε εκεί το κρουαζιερόπλοιο Golden I...


Αυξημένα ήταν τα μέτρα ασφάλειας, σήμερα, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, καθώς στις 7 το πρωί κατέπλευσε εκεί το κρουαζιερόπλοιο Golden Iris, με 820 Ισραηλινούς επιβάτες.

Αιτία της κινητοποίησης υπήρξε η πρόσφατη επίθεση έξω από το Εβραϊκό Μουσείο στις Βρυξέλλες, που στοίχισε τη ζωή σε τρία άτομα -εκ των οποίων δύο Ισραηλινοί τουρίστες- και αποδόθηκε σε αντισημιτικά κίνητρα.

Με εννέα λεωφορεία και τη συνοδεία ανδρών της ασφάλειας, οι οποίοι επέβαιναν σε ξεχωριστά οχήματα, οι Ισραηλινοί τουρίστες ξεναγήθηκαν στο εβραϊκό μουσείο και επισκέφθηκαν -μεταξύ άλλων- το εβραϊκό νεκροταφείο, τη συναγωγή της Συγγρού και τα Κάστρα.

Η παρουσία των αστυνομικών ήταν διακριτική, γεγονός που επέτρεψε στους Ισραηλινούς τουρίστες -το πρόγραμμα της ξενάγησης των οποίων τηρήθηκε μυστικό, στο μέτρο του δυνατού- να απολαύσουν την περιήγηση στη "Νύφη του Θερμαϊκού" -και δη, με ασφάλεια.

Συνολικά, φέτος στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περισσότερες από 30 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων, έναντι αρχικών προσδοκιών για 25, ενώ, σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, ο αριθμός αυτός δεν αποκλείεται να αυξηθεί περαιτέρω, αφού πολλές αφίξεις γνωστοποιούνται «την τελευταία στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.