Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΠΑΜΕ... ΜΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΔΙΧΑΛΑ! ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΗΣΕΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ...

Ο καιρός για το Σάββατο στη δυτική, την κεντρική, τη βόρεια Ελλάδα και το βορειοανατολικό Αιγαίο προβλέπεται άστατος με σποραδικές βροχ...


Ο καιρός για το Σάββατο στη δυτική, την κεντρική, τη βόρεια Ελλάδα και το βορειοανατολικό Αιγαίο προβλέπεται άστατος με σποραδικές βροχές και καταιγίδες.


Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε παροδικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με ένταση στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται σποραδικές βροχές, καταιγίδες, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 με 22 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία δεν θα ξεπεράσει τους 15 με 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά ο καιρός προβλέπεται άστατος με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 17 με 19 βαθμούς.

Στη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται παροδικές νεφώσεις, λίγες σποραδικές βροχές και στα ορεινά το μεσημέρι πρόσκαιρες καταιγίδες. Στην ανατολική Πελοπόννησο θα επικρατεί ηλιοφάνεια.

Στην Κρήτη προβλέπονται κατά τόπους και κατά διαστήματα αρκετές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 μέχρι 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι, μέχρι το μεσημέρι θα είναι μέτριοι παντού, το απόγευμα στο Καστελλόριζο και τις νότιες Κυκλάδες θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.

Στις Σποράδες προβλέπονται λίγες νεφώσεις και άνεμοι μικρής έντασης.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα έχουμε αρχικά ηλιοφάνεια και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα βουνά πρόσκαιρες καταιγίδες.

Στην Αττική το πρωί και το βράδυ αίθριος καιρός, το μεσημέρι και το απόγευμα κατά τόπους νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη τις μεσημεριανές ώρες θα έχουμε πρόσκαιρες νεφώσεις και μικρής διάρκειας βροχή. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 22 βαθμούς Κελσίου.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/446389/agrieyei-o-kairos-poy-tha-htypisei-i-kakokairia#ixzz31ve8eFjZ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.