Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΣΕΝΑ ΚΟΠΡΙΤΗ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ» ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΛΙΑ"... «ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ»!

Χαμός έγινε το βραδάκι της Πέμπτης 24 Απριλίου 2014 στην Πάτρα, κατά την διάρκεια της περιοδείας του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της "Ε...


Χαμός έγινε το βραδάκι της Πέμπτης 24 Απριλίου 2014 στην Πάτρα, κατά την διάρκεια της περιοδείας του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της "ΕΛΙΑΣ" και πρώην υπουργού ΈΡΤ, Παντελή Καψή. Ο Παντελής Καψής πήγε να μιλήσει σε προγραμματισμένη προεκλογική εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Βυζαντινό". Εκεί, παρά την ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας, δεν μαζεύτηκαν ούτε 100 νοματαίοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήσαν άνεργοι που είχαν πάει για να διαμαρτυρηθούν.

55χρονος ΠατρινΟς άνεργος ξεφτιλίζει τον θρασύτατο (και πάμπλουτο!) Καψή, ζητώντας του να σηκωθεί να φύγει αμέσως απο την Πάτρα. Τρομοκρατημένος ο εγγονός του μελανοχίτωνα δημοσιογράφου Παντελή Καψή (ήταν σημαίνον μέλος της "Ενώσεως Ελλήνων Εθνικιστών" του Γιάνναρου!) αρχίζει να λέει στον άνεργο Πατρινό διάφορες αρλούμπες περί Δημοκρατίας, δεν σε υποχρεώνω να με ψηφίσεις κλπ.

Έξαλλος ο Πατρινός του ρωτάει: «Η Δημοκρατία σου σού έχει δώσει το δικαίωμα να καταντήσεις εμένα άνεργο; Τί ήρθες να κάνεις στην Πάτρα;»

«Να μιλήσω με τους φίλους μου», απαντά ο χεσμένος από τον φόβο του ο Παντελής και ο άνεργος Πατρινός τον αποστομώνει:
«Πιστεύεις ότι έχεις φίλους στην Πάτρα; Διότι το 60% των Πατρινών το έχεις καταντήσει άνεργο»!..

Ο Καψής σηκώνεται να φύγει για να μή συμβούν χειρότερα, οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να ηρεμήσουν τον άνεργο Πατρινό και εκείνος ξεστομίζει την φονική ατάκα «Να σού πώ κάτι; Όταν η τσέπη μου είναι άδεια, δεν μπορώ να πάω πουθενά. Αυτός ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ η τσέπη του είναι γεμάτη. Κατάλαβες; Και έχει το θράσος ο Μαυρογυαλούρος να κάνει και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή. Είναι ΘΡΑΣΥΣ»!...

Για το σκηνικό υπήρχε μέχρι και χθές το βράδυ το βίντεο αναρτημένο αλλά κάποιοι φρόντισαν να εξαφανιστει. Θα το βρούμε όμως... θ.χ. - "στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.