Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟ... Η ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ….

Γράφει ο Θεόδωρος Ιωαννίδης. Η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του τρομαγμένου ξενόδουλου πολιτικού συστήματος απέναντι στην ραγδαία άνοδο ...


Γράφει ο Θεόδωρος Ιωαννίδης.

Η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του τρομαγμένου ξενόδουλου πολιτικού συστήματος απέναντι στην ραγδαία άνοδο του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Εθνικιστικού Κινήματος προκάλεσε την σωρεία παραβιάσεων των βασικών Θεσμικών Κάστρων της οργάνωσης και λειτουργίας του Κράτους.

Το Κάστρο του Προέδρου της Δημοκρατίας έπεσε προ πολλού. Απέμεινε ένα  ερειπωμένο ανδρείκελο που το μονό που λειτουργεί πάνω του, είναι το χέρι που κρατάει τον στυλό, για να υπογραφεί ότι του περνούν από  μπροστά του.

Το Κάστρο της Δικαιοσύνης διαλύθηκε από κάποιους «λειτουργούς» της, πιόνια της πολιτικής που εκτελούν τις παράνομες εντολές του καθεστώτος , παραβαίνοντας τον όρκο που κάποτε στα νιάτα τους, ΙΣΩΣ(;), με χαρά και υπερηφάνεια έδωσαν!

Το Ύψιστο Κάστρο του Συντάγματος. Αυτό κι αν έγινε «σκόνη» κάτω από την μπότα των Ξένων Κέντρων και των Ξενόδουλων ντόπιων.

Το Κάστρο της Δημοκρατίας, που με βάσει τον ορισμό της ότι «….είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού» δεν εκφράζεται πια σε κανένα από τα 3 χαρακτηριστικά της.

Κι όμως με ΟΛΑ αυτά τα «γκρεμίσματα» δεν κατάφεραν να γκρεμίσουν το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ.
Έτσι φτάνει  η στιγμή  που θα παίξουν τα «ρέστα» τους. Και ποια είναι αυτή;
Η ώρα των εκλογών! 

Εκεί, να είμαστε έτοιμοι να δούμε και το τελευταίο θεσμικό κάστρο ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.
ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! 

Όταν θα έχουν να «αντιμετωπίσουν» τα ποσοστά του Εθνικιστικού Χειμάρρου, εκεί θα αποτελειώσουν κάθε έννοια νομιμότητας και θα χρησιμοποιήσουν το τελευταίο τους όπλο… ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ! 

Η οποία δεν θα γίνει (απαραίτητα) στα Εκλογικά Τμήματα. Εκεί υπάρχει το πρόβλημα ότι στο «μαγείρεμα» παρεμβαίνει πολύς κόσμος, που μετά …μιλάει!

Θα το κάνουν αργότερα στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα. Η «δουλειά» θα γίνει κατευθείαν από «πάνω» και …γιατί όχι;

Τόσα που έχουν πια δει τα μάτια μας και τόσα που έχουμε πάθει από την Κατοχική κυβέρνηση, ας περιμένουμε ότι και αυτό θα συμβεί. Είναι το μόνο Κάστρο που (ίσως) ακόμα στέκει . 

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.