Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΕΥΡΩΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΑ... ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ...

Στις επαφές του στις Βρυξέλλες αναφέρθηκε μιλώντας, με δημοσιογράφους έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος...

Στις επαφές του στις Βρυξέλλες αναφέρθηκε μιλώντας, με δημοσιογράφους έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε με τους Πράσινους, τους Σοσιαλιστές και τους Φιλελεύθερους, οι οποίοι θεώρησαν δικαιολογημένη την απόφαση του να μην ανακοινώσει με ποια ομάδα θα συνεργαστεί, παρά μόνο μετά τις Ευρωπαϊκές εκλογές.



Μάλιστα η Ρεμπέκα Χάρμς, υποψήφια πρόεδρος της Κομισιόν των Πρασίνων, δήλωσε ότι θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους του να το ανακοινώσει πριν τις εκλογές.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε ότι έλαβε μια εξαιρετική επιστολή από τον Γκι Φερχόφσταντ, υποψήφιο των Φιλελευθέρων για την προεδρία της Κομισίον, στην οποία του ανέλυε μια σειρά θεμάτων με τα οποία θα μπορούσε να συμφωνήσει το ποτάμι.

Ο υποψήφιος της ευρωομάδας των σοσιαλιστών Μαρτιν Σουλτς, είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με τη Μέρκελ.

«Το βράδυ των ευρωεκλογών θα περιμένουμε όλοι "το Ποτάμι" να επιλέξει σε ποια πολιτική ομάδα θα ενταχθεί», τόνισε ο κ. Σουλτς, αποκαλύπτοντας ότι οι σοσιαλιστές, οι φιλελεύθεροι και οι πράσινοι «ερίζουν» για το ποιος θα καταφέρει να εντάξει στην πολιτική του ομάδα το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.