Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ...!!!

Αναβλήθηκε η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και ...


Αναβλήθηκε η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και έκανε αποδεκτό το Σώμα...
Όπως έγραψε νωρίτερα τοprotothema.gr, ο κ. Αλεξόπουλος έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής ζητώντας αναβολή της σημερινής ψηφοφορίας προκειμένου να παραστεί σε Δικαστήριο.

Παρά ταύτα σημείωνε προς το Σώμα ότι εάν το αίτημα του δεν γίνει αποδεκτό τότε να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Να σημειωθεί οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ζητούν την άρση της ασυλίας του κ. Αλεξόπουλου προκειμένου να του απαγγείλουν κατηγορίες για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω βουλευτής έχει παραιτηθεί από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε τίποτε για την εγκληματική δράση των μελών της. Το γεγονός αυτό έχει καταστήσει τον ίδιο «κόκκινο πανί» για τα στελέχη του ακροδεξιού μορφώματος με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να αποφεύγει τις τακτικές επισκέψεις στο κοινοβούλιο.

Πάντως, εχθές παρουσιάστηκε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές υπηρεσίες προκειμένου να δικαιολογήσει τις αρκετές απουσίες του από τις συνεδριάσεις της Ολομέλειας και έτσι να μην υπάρξει περικοπή της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσης.
Πηγή : protoyhe,q:gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.