Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ… «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ» ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος. Την ίδια ώρα που η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού υποφέρει και πεινάει, η διακομματική επιτροπή (πλην Χρυσής...


Γράφει ο Αντίοχος.

Την ίδια ώρα που η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού υποφέρει και πεινάει, η διακομματική επιτροπή (πλην Χρυσής Αυγής…) που συνεδρίασε στο υπουργείο των Εσωτερικών, αποφάσισε να δώσει έκτακτη κρατική χρηματοδότηση στα χρεοκοπημένα κόμματα του διαβόητου «συνταγματικού τόξου», ενόψει των ευρωεκλογών! Το ποσόν θα είναι περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ!

Η κρατική χρηματοδότηση θα μοιραστεί βάσει των εκλογικών αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών του 2009, αλλά και των αποτελεσμάτων της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης.

Έτσι, το 50% της χρηματοδότησης, ήτοι 3,5 εκατ. ευρώ, θα μοιραστεί στα κόμματα που εξέλεξαν ευρωβουλευτή στις τελευταίες ευρωεκλογές, ανάλογα με τα ποσοστά τους που είχαν πάρει.

Το 10%, δηλαδή 700.000 ευρώ, θα πάει στα κόμματα που εκπροσωπούνται σήμερα στην ελληνική Βουλή. Τα κόμματα θα χρηματοδοτηθούν μετεκλογικά με το υπόλοιπο 40%, ανάλογα με τα ποσοστά που θα επιτύχουν στις εκλογές της 25ης Μαΐου.

Φυσικά, από την χρηματοδότηση εξαιρείται η Χρυσή Αυγή, γιατί κάνει το ασυγχώρητο «λάθος» να επιστρέφει ακέραια τα χρήματα αυτά σε όσους Έλληνες έχουν ανάγκη…

(ΥΓ): Ευχή του ελληνικού λαού (όπως την άκουσε ο γράφων από γηραιά κυρία σε λαϊκή αγορά): να τα φάνε σε… ψυχοφάρμακα τις… μαύρες νύχτες της 18ης και 25ης Μαΐου!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.