Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ... Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΙΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ...

Ενώ το μεγάλο ερώτημα που τίθεται τελευταία είναι αν θα υπογράψει η Ουκρανία (ολόκληρη ή η… μισή) μιας μορφής συμφωνία με την Ευρωπαϊκή...


Ενώ το μεγάλο ερώτημα που τίθεται τελευταία είναι αν θα υπογράψει η Ουκρανία (ολόκληρη ή η… μισή) μιας μορφής συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μια άλλα χώρα από την άλλη άκρη του κόσμου κάνει την… έκπληξη και προσεγγίζει την «καπιταλιστική λυκοσυμμορία» (σύμφωνα με τους κουκουέδες): η κομμουνιστική Κούβα!

Η χώρα των Κάστρο, λοιπόν, η οποία τα τελευταία χρόνια ανακάλυψε την… κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας, αποδέχθηκε την πρόταση της Ε.Ε. να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για μια νέα διμερή πολιτική συμφωνία, ανακοινώνοντας πως προτίθεται να συζητήσει και σχετικά με θέματα που άπτονται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου διαλόγου για να βελτιωθεί η σχέση της με τις Βρυξέλλες.

Θυμίζουμε, ότι την 10η Φεβρουαρίου η ΕΕ συμφώνησε να αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Κούβα για να αυξηθούν οι διμερείς εμπορικές συναλλαγές, οι επενδύσεις και ο διάλογος για τα ανθρώπινα δικαιώματα (την επιλεκτική υπεράσπιση των οποίων έχουν πάρει εργολαβία οι Ευρωπαίοι, μόνο που είναι πολύ επιλεκτική…).

Κι ενώ προδίδεται ξεδιάντροπα η… οικοδόμηση του σοσιαλισμού στην Κούβα (σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα του πατερούλη Στάλιν), η… κουκουέδικη επαγρύπνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ονειρεύεται… σοσιαλιστική επανάσταση. Αντί να στείλει κατά κει τον σύντροφο Παλουκόγιαννη και τα παλικάρια του, να… λογικέψουν τους Κάστρο και να… σώσουν το σοσιαλισμό…

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.