Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ... ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΜΠΟΪΝΓΚ...!!!

Ο «συναγερμός» για τον εντοπισμό αντικειμένων που πιθανώς να ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing σήμανε και το Σάββατο. Αλλά ακόμη οι έρευν...


Ο «συναγερμός» για τον εντοπισμό αντικειμένων που πιθανώς να ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing σήμανε και το Σάββατο. Αλλά ακόμη οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Αυτή τη φορά ένα κινέζικο αεροσκάφος εντόπισε τρία ύποπτα αντικείμενα στη νέα περιοχή όπου έχουν εστιαστεί οι έρευνες για το αεροσκάφος της Malaysia Airlines, ανοιχτά των δυτικών ακτών της Αυστραλίας. Πρόκειται για αντικείμενα λευκού, κόκκινου και πορτοκαλί χρώματος, ενώ ένα κινεζικό πλοίο προσπαθεί να προσεγγίσει την περιοχή και οκτώ αναγνωριστικά αεροσκάφη θα συνδράμουν στην επιχείρηση. Ομως, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες εμποδίζουν τις έρευνες.

Εως τώρα έχουν εντοπιστεί πολλά αντικείμενα, διαφόρων χρωμάτων, στη συγκεκριμένη περιοχή που «χτενίζουν» τα αεροπλάνα. Τα πλοία όμως δεν έχουν καταφέρει να περισυλλέξουν κάποιο από αυτά, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι πρόκειται για συντρίμμια του μοιραίου Boeing. iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.