Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ... ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ, ΕΙΧΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!

Ώρες τα έπινε σε ένα καφέ μπαρ στη Λάρισα ένας 41χρονος Έλληνας, αλλά φαίνεται πως δεν είχε πρόθεση να πληρώσει τα ποτά που κατανάλωσε. Ότ...

Ώρες τα έπινε σε ένα καφέ μπαρ στη Λάρισα ένας 41χρονος Έλληνας, αλλά φαίνεται πως δεν είχε πρόθεση να πληρώσει τα ποτά που κατανάλωσε. Όταν έφτασε ο λογαριασμός, έβγαλε από την τσέπη του ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και περίμενε τα ρέστα. Αντί γι' αυτά, όμως, βρέθηκε με χειροπέδες.

Το χαρτονόμισμα αποδείχθηκε πλαστό και οι υπάλληλοι του καταστήματος ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι συνέλαβαν τον 41χρονο. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, προέκυψε ότι δεν ήταν μόνο παραχαράκτης, αφού κατασχέθηκαν μια ξιφολόγχη συνολικού μήκους 35 εκατοστών και σπόροι κάνναβης βάρους 13,5 γραμμαρίων. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Παράνομο οπλισμό και διαρρηκτικά εργαλεία έκρυβε το... δανεικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες ηλικίας 47 και 35 χρόνων και ένας 25χρονος Αλβανός. Οι άνδρες της Ασφαλείας που τους σταμάτησαν για έλεγχο στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, βρήκαν στο ντουλαπάκι του συνοδηγού ένα περίστροφο διαμετρήματος 0,38 mm με έξι φυσίγγια στο «μύλο» και στο πορτ μπαγκάζ ένα λοστό, έναν κόφτη, τρία κατσαβίδια, δύο σκεπάρνια και ένα ζευγάρι γάντια. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι επιβάτες εμπλέκονται σε διαρρήξεις και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας μαζί με τον 44χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, κατηγορούμενους για παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.