Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ Ο… ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος. Πλήρης απογοήτευση έχει πέσει στην αμαρτωλή πιάτσα Συγγρού, από τις τραγικές επιδόσεις του… πουλέν της, του Βύρω...


Γράφει ο Αντίοχος.

Πλήρης απογοήτευση έχει πέσει στην αμαρτωλή πιάτσα Συγγρού, από τις τραγικές επιδόσεις του… πουλέν της, του Βύρωνα (ή … Σαμουράι, ή… στρατηγού Ανέμου), τον οποίο έριξε στη μάχη της ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής. Εφόσον, λοιπόν, το… πουλέν δεν τραβάει (ούτε με σφαίρες…), ανέλαβαν τα σεσημασμένα παπαγαλάκια της πιάτσας να σκούζουν για το αντίθετο, μπας και πείσουν κανά κορόιδο. Καταφέρνοντας βεβαίως να τον εκθέτουν ακόμα περισσότερο στα μάτια του κόσμου –ακόμα και του πιο καλόπιστου-, ως βαλτό της Συγγρού.  Όμως, κυρίες και κύριοι, αφήνουμε τα πολλά λόγια και  σας παρουσιάζουμε τον… εξολοθρευτή της Χρυσής Αυγής:

«Εξολοθρευτής της Χρυσής Αυγής ο Πολύδωρας

Ανεξάρτητα, όμως, από την όποια σεναριολογία αναπτύσσεται, εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο πολιτικός οργανισμός που ίδρυσε ο Πολύδωρας είναι ο μόνος που μπορεί να επιφέρει καίριας σημασίας πλήγμα στην εκλογική δεξαμενή της Χρυσής Αυγής. «Ο Βύρωνας συνομιλεί με τον κόσμο που προέρχεται από τη Ν.Δ. και ψηφίζει Χρυσή Αυγή», υποστηρίζουν έμπειροι πολιτικοί αναλυτές, αλλά και δεξιοί αξιωματούχοι. Αυτό άλλωστε έχει αρχίσει να αποτυπώνεται και στις πρώτες δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν μετά την ανακοίνωση του νέου κόμματος. 

Όπως φαίνεται, η ρητορική Πολύδωρα συναντά αρκετούς θαυμαστές εντός της Χρυσής Αυγής. Απολύτως λογικό, αφού ο πρώην υπουργός έχει μια λαϊκότητα στον λόγο του, ενώ διακρίνεται για τη λαϊκοδεξιά και εθνικιστική ρητορική του. Συχνά κάνει αναφορές στην Ιστορία, μιλάει για το Έθνος, ενώ δεν υπάρχει ομιλία του από την οποία να απουσιάζει ο Κολοκοτρώνης. Πέραν όλων αυτών, ο Πολύδωρας διαθέτει και το ανάστημα που θα ήθελαν οι Νεοδημοκράτες που έχουν βρει στέγη στη Χρυσή Αυγή. Εκείνο που αβίαστα προκύπτει ως συμπέρασμα είναι ότι ο «σαμουράι» διαθέτει όλα τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να διεμβολίσει και να συρρικνώσει εκλογικά τη Χρυσή Αυγή».

(ΥΓ): Να προσέχει μοναχά ο Βύρων ο… εξολοθρευτής, να μη σκίσει κανά… «καλτσόν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.