Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΑΣΚΑΡΕΥΤΕΙ ΣΕ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ»;

Οι Απόκριες έρχονται τον Φεβρουάριο, αλλά οι… παλιομασκαράδες του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ θα τις γιορτάσουν τον… Μάιο. Επιβεβαίωση, λοιπόν, των φημ...


Οι Απόκριες έρχονται τον Φεβρουάριο, αλλά οι… παλιομασκαράδες του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ θα τις γιορτάσουν τον… Μάιο. Επιβεβαίωση, λοιπόν, των φημών που κυκλοφορούν, ότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ θα… μασκαρευτεί σε «Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα» (για να μην το αναγνωρίσουν οι ψηφοφόροι και το… μουτζουρώσουν, κι ίσως κάποιοι αφελείς να τσιμπήσουν κιόλας, νομίζοντας ότι είναι κάτι… άλλο), έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (Ανεργίας, Κοινωνικής Ανασφάλειας και Απρονοησίας…), Β. Κεγκέρογλου, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων:

«Το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει στις ευρωεκλογές με το σχήμα του ευρωπαϊκού σοσιαλιστικού κόμματος. Σήμερα, υπάρχει ανάγκη στη χώρα μας και βεβαίως σε σχέση με την παράταξη να υπάρξει μία ανασύνθεση πάντα κάτω από την “ομπρέλα” του ευρωπαϊκού σοσιαλιστικού κόμματος».

Βεβαίως, ο παραπάνω λόγος του… μασκαρέματος δεν είναι και ο μόνος. Υπάρχει και κάτι άλλο. Το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (όπως και η κλεφτο-ΝΔ) έχουν πάρει δάνεια. Σε περίπτωση μετονομασίας, τα δάνεια παραγράφονται και θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός, από το υστέρημά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.