Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!! ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!!!

Είναι σκληρή και εντελώς καθαρή στο λόγο της. Δεν φαίνεται να διστάζει καθόλου. Η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, σε μια απρόσμεν...

Είναι σκληρή και εντελώς καθαρή στο λόγο της. Δεν φαίνεται να διστάζει καθόλου. Η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, σε μια απρόσμενη εξέλιξη, έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών.

Ολοι της εξαπολύουν επιθέσεις, ακόμη και οι βουλευτές του κόμματός της. Περίεργο. Αλλά όταν διαβάσει κανείς προσεκτικά αυτά που λέει, θα καταλάβει ότι στην πολιτική τίποτα δεν είναι εντελώς περίεργο.

- Γιατί τσακώνεστε με τον Πέτρο Τατσόπουλο;

«Δεν τον προκάλεσα εγώ. Προφανώς φοβήθηκε ότι θα πάω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα του φάω τη θέση...».

- Αφού εκλέγεται στην Αθήνα...

«Δεν έχει σημασία. Βουλευτής είναι. Αλλά κανένας δεν τον θέλει στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε ακούσει τη φωνή του στη Βουλή. Το μόνο που κάνει είναι να γράφει στο Διαδίκτυο. Είναι ανίκανος δηλαδή και τζάμπα τον πληρώνουμε».

- Είπε ότι θα είστε αρχηγός στο κόμμα των Βλημάτων...

«Και του απάντησα να πάει να διαβάσει το δοκίμιο περί Βλακείας. Αλλά δεν το κατάλαβε, νόμισε ότι τον είπα ηλίθιο. Εγώ βλάκα τον είπα. Είναι διαφορετικό. Αλλά είναι τόσο βλάκας που δεν μπορεί ούτε το δοκίμιο περί Βλακείας να διαβάσει!».

- Πώς δεν μπορεί; Συγγραφέας είναι.

«Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι».

- Πάντως φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ έχετε...

«Οχι. Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μου έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση συνεργασίας. Απλώς έχω καλές σχέσεις με αρκετούς βουλευτές, που τους εκτιμώ. Και οι ιδεολογικές μου τάσεις, τουλάχιστον στα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, είναι αριστερές».

- Δεν είστε της Δεξιάς δηλαδή;

«Η οικογενειακή μου παράδοση ναι. Εγώ διαβάζω από Αντλερ και Ράιχ μέχρι Μαρξ. Γιατί σας ξενίζει; Στη Μέκκα του καπιταλισμού, στις ΗΠΑ, οι φοιτητές του Χάρβαρντ ξεκινάνε από το Κεφάλαιο του Μαρξ. Ακόμη και στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν όλες οι τάσεις».

- Δηλαδή;

«Υπάρχει η αριστερή τάση, η πιο λαϊκή και πατριωτική, η διεθνιστική κ.λπ.».

- Και στο δικό σας κόμμα έχετε διάφορους...

«Οι ΑΝΕΛ έχουν από δεξιούς μέχρι τον Μαριά που εκφράζει την Αριστερά ή τον Δημαρά από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. Είμαστε ένα κίνημα που θέλει να εκπροσωπεί το λαό, πέρα από επιμέρους ιδεολογίες. Στόχος μας είναι να ενώσουμε το λαό, να σωθεί η χώρα».

- Ναι, αλλά ετοιμάσατε δήλωση αποχώρησης από το κόμμα σας.

«Από την κοινοβουλευτική ομάδα, όχι από το κόμμα. Εγώ είμαι από τα ιδρυτικά στελέχη, πολύ παλαιότερη από αυτούς που με πολεμάνε...».

- Γιατί σας πολεμάνε;

«Δεν το ξέρω. Δέχομαι πόλεμο από κάποιους μέσα στη Βουλή και αυτό δεν το ανέχομαι. Το θέμα είναι ανοιχτό. Υπάρχει μια μικρή κλίκα βουλευτών που εμποδίζει τη λειτουργία και άλλων βουλευτών μας, όχι μόνον εμένα».

- Ποιοι είναι αυτοί;

«Ειδικά μετά την ανάληψη της γραμματείας από τον κ. Γιοβανόπουλο, ο οποίος θεώρησε ότι μπορεί να καταπατά δικαιώματα βουλευτών, να μην ενημερώνει, να αποκλείει και άλλα πολλά. Εγώ αυτά δεν τα δέχομαι».

- Είναι πολιτική σύγκρουση ή προσωπική;

«Βλέπω ένα μίσος προς εμένα. Αλλοι λένε ότι πρέπει να διαγραφώ, όπως ο κ. Δενδρής, που με αποκάλεσε σκουλήκι που πρέπει να με πατήσουν! Δεν ξέρω το λόγο. Εγώ ως τομεάρχης ανάπτυξης εκφράζω το κίνημα και τους πολίτες που με στηρίζουν».

- Ο πρόεδρός σας τι λέει;

«Θα δούμε. Θα συναντηθώ μαζί του και θα του θέσω το θέμα. Γνωρίζει το πρόβλημα».

- Θα βρεθεί λύση;

«Δεν το ξέρω. Ελπίζω ναι. Εγώ είμαι βουλευτής, εκπροσωπώ τους ανθρώπους της περιφέρειάς μου και δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις στην κοινοβουλευτική μου δράση».

- Αρα υφίσταται θέμα αποχώρησης;

«Από την πλευρά μου ναι. Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης είναι έτοιμη. Από τους ΑΝΕΛ όμως, αν δεν με διαγράψουν, δεν θα φύγω».

- Η ιστορία άρχισε με την ΕΡΤ, όταν εμφανιστήκατε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί.

«Την εκτιμώ και τη θεωρώ φίλη μου και άριστη βουλευτή. Οποιος αντιστέκεται στο σύστημα, όπως η κ. Κωνσταντοπούλου και εγώ, δέχεται επιθέσεις. Αυτά που έχουμε πει στη Βουλή, κανένας δεν έχει τολμήσει να τα πει...».

- Τι έχετε πει σκληρό;

«Εχω πάει στον εισαγγελέα πολιτικούς και επιχειρηματίες. Το ίδιο έχει κάνει και η κ. Κωνσταντοπούλου».

- Ποιον επιχειρηματία;

«Τον Μυτιληναίο. Τον Μελισσανίδη με το λαθρεμπόριο καυσίμων, όταν ζήτησα το φάκελο της παραγραφής. Εχω μηνύσει δημοσιογράφους και εφημερίδες. Την ομάδα επικοινωνίας της Ν.Δ., του Μουρούτη. Κάποια Χριστίνα Σιδέρη που την έβαλαν να γράφει στα blogs χυδαία πράγματα εναντίον μου. Δεν έχουν το θάρρος και κινούνται μέσω του facebook. Γράφουν ότι πρέπει να μου βουλώσουν το στόμα! Δηλαδή προτρέπουν για τη φυσική μου εξόντωση».

- Υπάρχει πρόβλημα δηλαδή με την ομάδα επικοινωνίας της Ν.Δ.;

«Νομίζω πως πρέπει σύντομα να δικαστούν. Διαβάστε τι γράφει και ο κ. Βαξεβάνης γι' αυτούς. Είναι ντροπή για τη Ν.Δ. Ο ίδιος ο διοικητής της ΕΥΠ προέρχεται από τα σπλάχνα αυτής της ομάδας».

- Τα θεωρείτε σοβαρά όλα αυτά;

«Φυσικά. Η σύζυγος του κ. Μουρούτη έχει διοριστεί σύμβουλος του υπουργείου Περιβάλλοντος. Και γράφει στα blogs εναντίον μου. Νομίζω η προώθηση του Αδώνιδος Γεωργιάδη χαρακτηρίζει αυτό το κλίμα. Τους ταιριάζει».

- Δηλαδή;

«Είναι όλοι αυτοί φασίστες. Η Ν.Δ. είναι ένα φασιστικό κόμμα...».

- Τότε γιατί φυλακίζουν τη Χρυσή Αυγή;

«Η Χ.Α. είναι το δεκανίκι τους. Οταν καταρρεύσουν και διαλύσει τη Ν.Δ. ο Σαμαράς, να έχουν ένα μαξιλάρι...».

- Δηλαδή είμαστε στα πρόθυρα μιας κατάρρευσης της Ν.Δ.;

«Είναι θέμα χρόνου. Θα διαλυθούν. Στις ευρωεκλογές θα συντριβούν. Είναι βέβαια συστημικοί και με τα κανάλια που ελέγχουν απολύτως νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τον κόσμο. Αλλά ήδη οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ έχουν μετακινηθεί όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια ρευστότητα υπάρχει και με τους ψηφοφόρους της Ν.Δ».

- Εχετε πάει στον εισαγγελέα και για τα χρέη του Mega;

«Ναι. Χρωστάει ακόμη και στο ταμείο αστυνομικών υπαλλήλων για τη μετάδοση αθλητικών γεγονότων. Ο εισαγγελέας το ψάχνει. Μιλάμε για 1 εκατομμύριο και πάνω».

- Βλέπετε περίπτωση ανάκαμψης της Ν.Δ.;

«Καμία. Η ομάδα του Σαμαρά θα την καταστρέψει. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με την καραμανλική παράδοση. Είναι εντολοδόχοι των Γερμανών. Υπάλληλοί τους».

- Διαισθάνομαι ότι κινείστε προς τον ΣΥΡΙΖΑ...

«Εξακολουθώ να ανήκω στους ΑΝΕΛ. Καμία επαφή δεν υπάρχει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα, μετά την επαφή μου με τον κ. Καμμένο».

- Αν δεν λυθεί;

«Νομίζω πως θα λυθεί...».
"enet"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.