Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ... ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ...!!!

Ξεσηκώθηκαν κάτοικοι στο χωριό Αφάντου κατα Πακιστανών που μένουν στην περιοχή μετά απο ληστεία Προποτζίδικου και τραυματισμό ατόμου με ειδ...


Ξεσηκώθηκαν κάτοικοι στο χωριό Αφάντου κατα Πακιστανών που μένουν στην περιοχή μετά απο ληστεία Προποτζίδικου και τραυματισμό ατόμου με ειδικές ανάγκες .

Κάτοικοι του χωριού έχοντας υποψίες πως υπαίτιοι για τον τραυματισμό του ατόμου με αναπηρία είναι Πακιστανοί που μένουν στην περιοχή , είχαν συγκεντρωθεί με εσκαφέα έχοντας κλείσει το δρόμο και φωνάζοντας έξω οι Πακιστανοί.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο χωρίο Αφάντου μετά τον ξεσηκωμό των κάτοικων του χωριού κατά των Πακιστανών που μένουν στην περιοχή τους. Οι κάτοικοι λογόφεραν και πιάστηκαν στα χέρια με τον ιδιοκτήτη των σπιτιών οπου μένουν οι Πακιστανοί . Η αστυνομία κατάφερε να ελέγξει το μαινόμενο πλήθος , αλλά στο σημείο παρέμενε μέχρι αργά ο εκσκαφέας που είχαν φέρει μαζί τους οι κάτοικοι προσπαθώντας να διώξουν τους Πακιστανούς .

Η αστυνομία ισχυρίζεται πως οι Πακιστανοί που διαμένουν στην περιοχή έχουν ηδη ελεγχθεί και δεν είχαν καμιά ανάμειξη στη Ληστεία . Αυτό που εχει εξοργίσει τους Αφαντενούς είναι ο τραυματισμός του ιδιοκτήτη του προποτζίδικου που είναι άτομο με αναπηρία.rodosreport.gr

2 σχόλια

  1. Ξεσηκώθηκαν κάτοικοι στο χωριό Αφάντου κατα Πακιστανών που μένουν στην περιοχή μετά απο ληστεία Προποτζίδικου και τραυματισμό ατόμου με ειδικές ανάγκες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ekso ta skoupidia ths kathe islamikhs xavouzas,an perimenoume apo tous alites pou thous afisan na mpoun den tha glitosoume pote,se liga xronia etsi pou pane ta kathikia tha mas pniksous,.mrosta tis mpouldozes gia ksevromisma epitelous ths patridas mou,OUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUST GAMO TO KORANI SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.