Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ... ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ. ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ...

Έκαψαν ζωντανούς φοιτητές επειδή έκλεψαν κινητά και λάπτοπ! Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες! Ακατάλληλο για ανηλίκους! Ένα σοκαριστικ...




Έκαψαν ζωντανούς φοιτητές επειδή έκλεψαν κινητά και λάπτοπ!

Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες! Ακατάλληλο για ανηλίκους!

Ένα σοκαριστικό βίντεο δημοσιεύτηκε μεταξύ άλλων, σε διεθνές site προκειμένου να γνωστοποιηθούν τα εγκλήματα που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στην χώρα.

Το βίντεο δείχνει τέσσερις νεαρούς γυμνούς φοιτητές με λάστιχα γύρω από τον λαιμό τους , οι οποίοι έχουν ξυλοκοπηθεί από τοπική μαφία και ύστερα καίγονται ζωντανοί.

Οι μαθητές κατηγορήθηκαν πως έκλεψαν κινητά και λάπτοπ , όμως σύμφωνα με καθηγητή του Παντεπιστημίου τους τα παιδιά έφυγαν από το μάθημα με σκοπό να πάνε στην πόλη να πάρουν χρήματα τα οποία τους άνηκαν.

Προσοχή! Πολύ σκληρές εικόνες ! Μην δείτε το βίντεο αν δεν αντέχετε!




8 σχόλια

  1. Πριν πολλα χρονια βρεθηκα εκει ως υποπλοίαρχος!Ο πολιτισμος τους βρισκεται 1 αιωνα πισω από τα γαϊδουρια !Εγινε αποπειρα ληστείας του πλοιαρχου μεσα στο γραφειο του Δ/ντη του αερολιμενα του Λαγος-αν είναι δυνατον να το φανταστεί κανεις-!Η πειρατεια στα πλοια που ησαν αροδου, καθημερινο φαινομενο!και αλλα πολλα παρομοια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακό είναι ότι πολλοί από αυτούς τους "τιμωρούς-δικαστές" έχουν έρθει στην Ελλάδα και εκμεταλεύοντε τα ανθώπινα δικαιώματα για τους εαυτούς τους, την ίδια ώρα που σε περιοχές όπως η Κυψέλη σακατεύουν γεροντάκια για 20 ευρώ. Δυστυχώς μερικοί "άνθρωποι" ανά την υφήλιο, έχουν παραμείνει ζώα και αυτό δε το αλλάζει κανένας αλλυλέγγυος, κανένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και κανένας προοδευτικούλης. Έτσι μεγάλωσαν και αυτή είναι η αξία που δίνουν στην ανθρώπινη ζωή. Είναι σα να θέλει κάποιος να εξημερώσει ένα λιοντάρι που έμαθε να τρώει ότι κυνηγούσε και να το κάνει χορτοφάγο. Απλά δεν γίνεται και επειδή οι επιλογές υποστήριξης ανεξεραίτως των αλλοδαπών από τους αριστερούληδες είναι επικίνδυνες και δε χρειάζεται να δούμε τέτοια πράγματα στη χώρα μας, ας απαιτήσουμε άμεσα την απέλαση όλων των λάθρο-ορκ. Οι αλλυλέγγυοι είναι ελεύθεροι να τους ακολουθήσουν στις χώρες καταγωγής τους και να υποστηρίξουν εκεί τον αγώνα τους για δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den pane kl re tou malakes den ntrepontai na skotonoun ta paidia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ιδιο γινεται εδω και δεκαετιες στην Νοτιο Αφρικη καθως και στην Λατινικη Αμερικη.
    Αυτα τα ζω εχουν ερθει εδω και οι ντοπιες κομμουνες τους υποστηριζουν σαν παλαβες, βλεπεις ειναι τζαμπα "κρεας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙ ΤΟ ΖΩΟ Κ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΙΣΕΩΝΑ Κ ΠΙΣΩ .ΜΥΑΛΟ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ.ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρόλο που είναι σκληρές οι εικόνες, εδώ κολλάει το πονάει χέρι κόβει χέρι. Γιατί με αυτό το παράδειγμα ο επόμενος επίδοξος κλέφτης θα το σκεφτεί 10000000 φορές πρώτα πρίν κλέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.