Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ"... ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

Τρείς δεδηλωμένους μπολσεβίκους διόρισε την περασμένη Τρίτη στην ηγεσία του «Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου» ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος...

Τρείς δεδηλωμένους μπολσεβίκους διόρισε την περασμένη Τρίτη στην ηγεσία του «Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου» ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, γνωστότερος και ως «Κόκκινος Πάνος». Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ. διορίστηκε ο σεμνός Ζακυνθηνός σκηνοθέτης Τώνης Λυκουρέσης, που πάντως ανήκει στην ΔΗΜΑΡ του κύρ-Φώτη. Τα καθήκοντα του αντιπροέδρου αναλαμβάνει η παραγωγός κινηματογράφου Φοίβη Αγγελοπούλου, σύζυγος του μακαρίτη μπολσεβίκου σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου, που κατέστρεψε τον Ελληνικό Κινηματογράφο!.. Νέο μέλος του Δ.Σ. διορίστηκε ο Αρμένιος συγγραφέας και σεναριογράφος Πέτρος Μάρκαρης, που όλους αυτούς τους μήνες έβγαινε σε όλα τα Κανάλια και έβριζε την Χρυσή Αυγή!.. Ο Κωνσταντινουπολίτης Μάρκαρης (πραγματικό επώνυμο… Μαρκαριάν) ανήκει στην Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και είναι πασίγνωστος οπαδός της Ελληνο-Τουρκικής Φιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.