Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΫΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ 2020...

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία Βρετανών επισήμων στην συνάντηση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής την Παρασκευή (6/9) στ...


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία Βρετανών επισήμων στην συνάντηση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής την Παρασκευή (6/9) στο Μπουένος Άιρες.
Όλα τα βλέμματα του παγκόσμιου αθλητισμού έχουν στραφεί στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, όπου πραγματοποιείται η τετραήμερη συνεδρίαση της Ολυμπιακής Επιτροπής για την ανάδειξη της πόλης που θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 με τις Κωνσταντινούπολη, Μαδρίτη και Τόκιο να διεκδικούν το… χρίσμα.

Μάλιστα, στην Αργεντινή το «παρών» δίνουν πολλοί επίσημοι από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Πριγκίπισσα Άννα της Μεγάλης Βρετανίας, κόρη της Ελισάβετ. Η παρουσία της βρετανίδας πριγκίπισσας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους κατοίκους της χώρας.

Μάλιστα, περίπου 250 ακτιβιστές της οργάνωσης «Κεμπράτσο» βρέθηκαν έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει η ΔΟΕ και φώναζαν συνθήματα κατά του Λονδίνου, ενώ έκαψαν και την βρετανική σημαία. Οι αντιδράσεις ανάγονται στην εποχή του πολέμου στα Φόκλαντ το 1982.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.