Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΒΡΩΜΟΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ...!

Διαβαστε ΠΡΩΤΑ αναλυτικα τα οσα γραφουν στο αρθρο για το βουλευτη της Χρυσης Αυγης,Δημητριο Κουκουτση..... http://www.newsbomb.gr/koinwn...


Διαβαστε ΠΡΩΤΑ αναλυτικα τα οσα γραφουν στο αρθρο για το βουλευτη της Χρυσης Αυγης,Δημητριο Κουκουτση.....http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/340726/o-voyleytis-tis-ha-koykoytsis-efere-to-oplo-toy-astynomikoy-toy

Εμεις εχουμε να πουμε τα εξης:

1) Πριν δυο λεπτα το mega μετεφερε την ειδηση λιγο αλλαγμενη.
Ειπε οτι σε τυπικο ελεγχο της αστυνομιας ,σε σημα που εκαναν στο αυτοκινητο οπου οδηγουσε ο βουλευτης,βρεθηκε στο ντουλαπακι του αυτουκινητου το οπλο του συνοδου αστυνομικου του.
Το αρθρο που αναρτησαμε λεει πως βρεθηκε το οπλο επανω του,οτι οπλοφορουσε.
2) Αν ο αστυνομικος ειναι μ@λ@κ@ας δεν του φταιει κανενας αλλος,παρα μονο ο ιδιος
3)Αν ο βουλευτης χρειαζοταν οπλο,καθως εχει την ευχερεια λογω της ιδιοτητας του να βγαλει ευκολα αδεια οπλοφοριας θα το ειχε κανει,δεν θα περιμενε να παρει το οπλο του αστυνομικου.

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ MEGA EΙΔΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!

Η απορια μας φυσικα ειναι πως τυχαινει οι αστυνομικοι και τα μπλοκα να σταματουν βουλευτες της Χρυσης Αυγης μονο και οχι αλλων κομματων..

Μην ξεχναμε οτι πριν λιγους μηνες διεδιδαν πως ειχαν κοψει κληση σε οχημα βουλευτου της Χρυσης Αυγης επειδη δεν ειχε περασει τον ελεγχο του ΚΤΕΟ.

Αυτα τα λιγα προς το παρον..απλα βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.