Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ... 40 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΩΘΗΣΑΝ ΜΕ ΒΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ...!!!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στη Σάμο, όταν άνδρες του λιμενινού κλήθηκαν να συλλάβουν παράνομους αλλοδαπούς σε πε...


Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στη Σάμο, όταν άνδρες του λιμενινού κλήθηκαν να συλλάβουν παράνομους αλλοδαπούς σε περιοχή του νησιού.

ΣΔύμφωνα λοιπόν με το δελτίο τύπου του Λιμενικού, ο Λιμενικός Σταθμός Καρλοβασίου Σάμου ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για ύπαρξη παράνομων αλλοδαπών, στην περιοχή «Ποτάμι» Καρλοβασίου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν σαράντα (40) αλλοδαπούς, διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι στερούντο ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ως εδώ, η ιστορία μοιάζει μια συνηθισμένη, από αυτές που συμβαίνουν καθημερινά στα νησιά.
Όμως οι αλλοδαποί που οδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου, κατά την παραμονή τους κινήθηκαν συντεταγμένα και απώθησαν βίαια το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού κινούμενοι προς το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου!!! Ακολούθως με τη συνδρομή στελεχών της Λιμενικής Αρχής Σάμου που είχαν στο μεταξύ καταφθάσει, και της Αστυνομίας επανοδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Σάμου, όπου και κρατούνται.

Στο σημείο αυτό επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη αυτή κίνηση σε βάρος στελεχών του Λ.Σ. είναι πρωτόγνωρη και παρόμοιά της δεν είχε σημειωθεί κατά το παρελθόν.
Προανάκριση, κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο εισαγγελέα, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου και οι συλληφθέντες θα προσαχθούν ενώπιόν του κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από την υπόθεση είναι πολλά. Κι ο καθένας ρωτά, τι ήθελαν οι παράνομοι αλλοδαποί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού που απαίτησαν με βία να πάνε; Να κάνουν μήνυση;;;

Ή τους είχαν πει ότι εκεί θα έπρεπε να απευθυνθούν για τη συνέχεια του ταξιδιού τους;;;

Έτσι γίνεται συνήθως;;;

Πραγματικά μια παράξενη ιστορία που πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος για να καταλάβουμε τον "δρόμο" της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας. Ας ελπίσουμε ότι θα βγει άκρη και θα ανοίξουν στόματα. zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.