Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ: ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ... ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ...!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ...

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ...


13 σχόλια

  1. καλα, ειστε απαιχτοι. που το ανακαλυψατε; εχει δικιο ο κ. μιχαλολιακος που φωναζει τοσα χρονια οτι η ερτ ειναι παραρτημα του κκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενταξει βρε παιδια υπαρχει μια μεγαλη διαφορα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.διαφορα χρωματων.με τα ΝΟΥΜΕΡΑ που μας κυβερνουν δεν περιμενουμε και κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μοντάζ από photoshop ειναι και οτι και να μας πείτε εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβαρά τώρα παιδιά, μια υπεύθυνη απάντηση. Αυτό είναι αλήθεια και όχι μαιμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιο φωτοσοπ δεν γίνεται:

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l-_Fh-IyNmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειμαστε για γελια χαχαχα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ΟΚ ξαναελένξτε την πηγή σας. εκεί που το βρήκατε κάτω κάτω λέει τα εξής: (Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν περίμενα με τίποτα ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑ να αναπαράγει αυτό το καθ' όλα ψέμα. Όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν με τη μία ότι είναι επεξεργασμένες εικόνες στο Photoshop!!!! Για εμένα το μαύρο και ο θάνατος της ΕΡΤ ήταν σαν θάνατος στις παιδικές μου αναμνήσεις (αυτό για να μη φανεί ότι υπερασπίζομαι τη "νέα κατάσταση)!!! Όμως, επειδή είμαι γραφίστας, μπορώ να ξεχωρίσω τις ψεύτικες εικόνες! Και, σημειωτέον, αν το ψάξετε, θα δείτε ότι με χρυσόμαυρα γράμματα έγραφε το CNN τίτλους και ονόματα στις αρχές της δεκαετίας του '90!!! Η ρώσικη τηλεόραση τότε ήταν σαν τη δική μας των αρχών του '80, θυμηθείτε το δορυφορικό HORIZONT!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει να σταματήσω να διαβάζω Στόχο.....(μπα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και ψεύτικη να είναι η φωτο με το πλάνο πίσω απο τον Γκορμπατσόφ, δεν παύει να υφίσταται η αλήθεια πως η ΕΡΤ είχε καταντήσει φερέφωνο και μαγαζί του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ από το 1981 και εξής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το φόντο του σήματος της ΕΔΤ με τον Γκορμπατσόφ της δήθεν πρώην σοβιετικής τηλεόρασης και του πολωνικού καρτούν δεκαετίας '80 "Μπόλεκ και Λόλεκ" είναι προϊόν κακόβουλου Φώτοσοπ από το ιστολόγιο/μπλογκ: wonderjlawwall.blogspot.gr και τις σελίδες στο FB: Jlawdesign και Jlawdesign2.
    Ο υπεύθυνος κιβδηλοποιός, δηλωμένος αναρχοκομμουνιστής, συνεχίζει να σατυρίζει-χλευάζει οτιδήποτε του υποβάλλουν οι επικεφαλείς γνωστών ακραίων συνιστωσών του Σύριζα. Υποστηρίζει από την αρχή μέχρι σήμερα τα ελεινά λαμόγια και συνδικαλιστές της αμαρτωλής ΕΡΤ καθώς και τον αναρχοτρομοκράτη συνάδελφό του Σακκά! Μέσα από τα φωτομοντάζ του, συκοφαντεί γνωστά πολιτικά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν της επικαιρότητας, όπως Φωτεινή Πιπιλή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Βύρων Πολύδωρας, Ντόρα Μπακογιάννη,... όλοι της κεντροδεξιά παράταξης και πολύ περισσότερο τον πρωθυπουργό, και με πολύ μίσος, την Χρυσή Αυγή με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και οτιδήποτε Ελληνικό και Πατριωτικό όπως και εφημερίδες σαν τον "στόχο"!
    Όλα ξεκίνησαν από ένα απλό twitter και σήμερα οι περισσότεροι πιστεύουν το κάθε παιδαριώδες δημοσίευμα από τον κάθε άσχετο μπλογκά που δεν μπήκε καθόλου στον κόπο να ψάξει κατά πόσο ήταν αληθινό!
    Απορίας άξιο ήταν ότι θύματα αυτής της γελοίας παραπληροφόρησης έπεσαν μεγάλες σε επισκεψιμότητα και εγκυρότητα της πληροφόρησης ιστοσελίδες/μπλογκ, όπως: ο στόχος, το DefenceNet, και ο κάθε τυχάρπαστος Νεο-Έλληνας του Facebook που ξήνεται όλη την ημέρα στον καναπέ του και του φταίνε όλα, αντί να πάει να κάνει μιά σοβαρή παραγωγική δουλειά ή έστω ένα κρύο οφθαλμόλουτρο στις κοντινές παραλίες να ξελαμπικάρει το μυαλό του!
    Αυτή είναι η ΕΛλάδα. Αυτός είναι ο νεο-έλληνας!
    Ότι του δίνουν, το μασάει σαν κατσίκα!
    Και νομίζει ότι... κάνει και επανάσταη!... αγωνίζεται για τα δικαιώματά του!!
    Φτούσου νεοέλληνα, αρχιτεμπέλαρε, κουτοπόνηρε, παχύδερμο Σουβλάκο-Ντιβιντάκια !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψευτική είναι...η φωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.