Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ... Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ...!!!

Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα: Την περασμένη Τρίτη στο «Blue-Sky» (όπου επανήλθε μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με το «ΑΡΤ» το...


Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα: Την περασμένη Τρίτη στο «Blue-Sky» (όπου επανήλθε μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με το «ΑΡΤ» του Καρατζαφέρη), ο Άδωνις Γεωργιάδης εξηγούσε επί 5 λεπτά γιατί η Βουλή έκανε πολύ καλά που δεν ήρε την ασυλία του, προκειμένου να δικαστεί για συκοφαντική δυσφήμηση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη, τον οποίο είχε αποκαλέσει μέσα στην Βουλή… «Αρχηγό των κουκουλοφόρων»!..

Αμέσως μετά, ο Άδωνις δήλωσε ότι ένα μόνο λάθος έχει κάνει στην βουλευτική του σταδιοδρομία: Το ότι ψήφισε να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία του βουλευτή του Λάος, Κώστα Αϊβαλιώτη, επειδή ξεγέλασε την Στρατολογία.

Μεταφέρουμε επί λέξει τα λόγια του Αδώνιδος: «Θα πώ ένα παράδειγμα: Ο Αϊβαλιώτης. Δεν είχε πάει Στρατό και τον κατηγορούσε η Στρατολογία. Είναι μία από τις ψήφους για τις οποίες ντρέπομαι στην ζωή μου, είναι μάλλον η μοναδική ψήφος που έχω δώσει στην Βουλή για την οποία ντρέπομαι. Υπεχώρησα κι εγώ τότε στις αφόρητες πιέσεις του τότε Προέδρου μου του Γιώργου του Καρατζαφέρη, ο οποίος ήθελε να προστατεύσει – τότε – τον Αϊβαλιώτη, γιατί ήθελε να μη πάει ο βουλευτής του Λαός στο δικαστήριο και ψήφισα ΟΧΙ στην βουλευτική του ασυλία. Έκανα λάθος, γιατί δεν είχε καμμία σχέση η πολιτική ιδιότητα του βουλευτή του Λαός Αϊβαλιώτη με την κατηγορία από την Στρατολογία 5 χρόνια πρίν γιατί δεν είχε πάει Στρατό. Έκανα λάθος κι είναι το μοναδικό».


"ΣΤΟΧΟΣ"

3 σχόλια

  1. Το μόνο λάθος είναι ότι γεννήθηκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποιος λουφαρει το στρατο δεν ειναι αντρας αλλα πολυ περισσοτερο δεν ειναι Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΗΓΕ Ο ΑϊβαλιώτηΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟ???.
    ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑς ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.