Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ (ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ)

Την πήρε χαμπάρι τη δουλειά με τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο το ΚΚΕ, ότι αν τον ψηφίσει θα διαλυθεί ο μύθος ότι είναι… αντισυστημικό κόμ...


Την πήρε χαμπάρι τη δουλειά με τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο το ΚΚΕ, ότι αν τον ψηφίσει θα διαλυθεί ο μύθος ότι είναι… αντισυστημικό κόμμα, και αφού πρώτα ζήτησε άδεια από τους υπόλοιπους συνεταίρους του στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς – που την έδωσαν πρόθυμα, άλλωστε οι ψήφοι του δεν χρειάζονται-, διαχώρισε τη θέση του:

«Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, που έχει δει το φως της δημοσιότητας, δεν είναι ούτε αθώο ούτε έχει πραγματικό στόχο την αντιμετώπιση του ρατσισμού, του ναζισμού και της Χρυσής Αυγής. Το νομοσχέδιο στηρίζεται και ενσωματώνει αποφάσεις και νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που, με πρόσχημα την αντιμετώπιση του ρατσισμού, στοχοποιούν και βάζουν περιορισμούς στην πολιτική δράση κομμάτων και κινημάτων που αντιπαλεύουν το σύστημα της εκμετάλλευσης και την ΕΕ. Άλλωστε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, όπως ρητά αναφέρεται, ενσωματώνει απόφαση – πλαίσιο της ΕΕ στην οποία γίνεται λόγος για επικείμενες πρωτοβουλίες ποινικοποίησης της λαϊκής πάλης. Αποτελεί προπομπό για επικίνδυνες διατάξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους λαϊκούς αγώνες, τη δράση ριζοσπαστικών οργανώσεων και των κομμουνιστών. Δεν είναι τυχαίο ότι στη βάση αντίστοιχων νόμων και του ανιστόρητου κατασκευάσματος για την εξίσωση φασισμού-κομμουνισμού, που έχει γίνει επίσημη ιδεολογία της ΕΕ, ποινικοποιείται η δράση Κομμουνιστικών Κομμάτων σε αρκετές χώρες της ΕΕ, την ίδια στιγμή που φασιστικά κόμματα και ομάδες δρουν ανενόχλητα, συμμετέχουν ακόμη και σε κυβερνήσεις…».

Τάχαμου, δηλαδή, ανησυχεί το ΚΚΕ, ότι μετά την ποινικοποίηση της δράσης της Χρυσής Αυγής, θα έρθει η δική του η σειρά. Παραμύθια! Κατ’ αρχάς, πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει ποινικοποίηση της δράσης των Κ.Κ., που δρουν πανελεύθερα. Αντίθετα, αυτό ισχύει στις περισσότερες χώρες για τα εθνικιστικά κινήματα. Κατά δεύτερον, το ΚΚΕ διαθέτει τις υπογραφές όλων των συνεταίρων του στο σάπιο σύστημα, οι οποίες μπήκαν το 2006, όταν η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης υιοθέτησε σχέδιο απόφασης για την ανάγκη διεθνούς καταδίκης των εγκλημάτων του κομμουνισμού. Η Ελλάδα ήταν τότε η μόνη χώρα στην Ευρώπη, που σχεδόν όλοι οι ευρωβουλευτές των κομμάτων (πλην του ΣΥΡΙΖΑ που δεχόταν την καταδίκη των εγκλημάτων του σταλινισμού) αρνήθηκαν να καταδικάσουν τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων! Πρώτος-πρώτος ο Φον Αντωνάκης, ο οποίος τότε ήταν ευρωβουλευτής. Ιδού ο σχετικός κατάλογος –που δείχνει πόσο βαθιά συστημικό κόμμα είναι το ΚΚΕ- όπως δημοσιεύθηκε τότε (25 Ιανουαρίου 2006) στον «Ριζοσπάστη»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

-----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.