Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ...!!! ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!! ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ...!!!

Θύμα απαγωγής έπεσε πριν λίγες ώρες ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Romfea.gr. Το άκουσμα της είδησ...


Θύμα απαγωγής έπεσε πριν λίγες ώρες ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Romfea.gr.

Το άκουσμα της είδησης έπεσε ως κεραυνός ένα αιθρία στο Πατριαρχείο Αντιοχείας, και ο Πατριάρχης κ. Ιώαννης, ο οποίος είναι κατά σάρκα αδελφός του Μητροπολίτη Χαλεπίου βρίσκεται σε επικοινωνία με τις Αρχές της χώρας για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απαγωγή έγινε στα σύνορα της Τουρκίας, ενώ σκότωσαν τον οδηγό και τον διάκονο του Μητροπολίτη.

 Να σημειωθεί ότι πριν δέκα ημέρες το σπίτι του Μητροπολίτη δέχθηκε από ρουκέτα, στην πόλη όπου μαίνεται ο εμφύλιος ανάμεσα στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις και τον στρατό του Πρόεδρου Άσαντ.

2 σχόλια

  1. άντε πείτε τώρα ότι φταίνε οι Ρώσσοι που δε τον προστάτεψαν.Εμείς πετάμε χαρταετό και το παίζουμε νατοικοι ενώ σφάζουν ορθόδοξους αδερφούς μας αλλά τώρα μας άγγιξε το θεματάκι ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως κάποιοι σήμερα ''κάνουν πλάτες'' στους μισθοφόρους στην Συρία,έτσι ''κάναν πλάτες'' και σε άλλους δήθεν φιλλέλληνες την περίοδο της Επανάστασης του 1821 που ''έβγαζαν'' από τη μέση τους Έλληνες πατριώτες.Σαν σήμερα συμπληρώνονται 186 χρόνια από τη δολοφονία του Γεωργίου Καρα'ι'σκάκη.Είχε δολοφονηθεί ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.Καλό θα ήταν να ξέρουν οι χαζοέλληνες πότε ''έφυγε'' αυτός ο μεγάλος πατριώτης και όχι να τους νοιάζει μόνο αν θα είναι αργία για να κάτσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.