Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΡΑΝΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΟΛΗ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ!

Ως επικίνδυνο άτομο θεωρεί η αστυνομία τον 38χρονο Ιρανό Esmaeil Zadeh Ghader Emamali, ο οποίος φέρεται να ενέχεται σε σωρεία υποθέσεων...

Ως επικίνδυνο άτομο θεωρεί η αστυνομία τον 38χρονο Ιρανό Esmaeil Zadeh Ghader Emamali, ο οποίος φέρεται να ενέχεται σε σωρεία υποθέσεων ληστειών και κλοπών που διαπράχθηκαν σε ολόκληρη την Κύπρο.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας  Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε πως ο 38χρονος Ιρανός φαίνεται να δρα ως μέλος σπείρας, καθώς συνοδεύεται από 2-3 ή και περισσότερα άτομα και έχει ήδη συνδεθεί επιστημονικά με διερευνώμενες υποθέσεις ληστειών και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 5/09/2012 στη Λάρνακα και  6 και 18/12/2012 στη Λευκωσία.

"Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται και φαίνεται ότι και στο παρελθόν είχαν διαπραχθεί υποθέσεις ληστειών σε Λεμεσό και Πάφο, που φαίνεται να εμπλέκεται το συγκεκριμένο πρόσωπο", είπε ο κ.Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι ο 38χρονος μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνος, αφού στη ληστεία χρυσοχοείου στη Λάρνακα, είχε δεχθεί επίθεση η υπάλληλος του καταστήματος.

Η φωτογραφία του Ιρανού έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ύψους 1,75 περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός και φαίνεται να μιλά σπαστά αγγλικά και κάποτε αραβικά, ενώ πιστεύεται πως πηγαινοέρχεται στις κατεχόμενες περιοχές.

Εξάλλου, όπως δήλωσε  στο ΚΥΠΕ ο κ.Αγγελίδης, η Κυπριακή Αστυνομία έχει εκδώσει ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψής του, σε περίπτωση που ο 38χρονος καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κάλεσε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό και σύλληψη του 38χρονου, να επικοινωνήσει με την αστυνομία, στη γραμμή του πολίτη ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

"Από πλευράς δικής μας γίνονται εντατικές έρευνες για να εντοπιστεί, έτσι ώστε να συλληφθεί και τονίζουμε ιδιαίτερα ότι ενέχεται σε υποθέσεις ληστειών κοσμηματοπωλείων και κλοπής χρυσαφικών μεγάλης αξίας", συμπλήρωσε.
Sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.