Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΑΛΛΟΔΑΠΟΙ... ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΟΛΗΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ

Σε εγρήγορση η ΕΛ.ΑΣ. και η δημοτική αστυνομία μπροστά στο φαινόμενο της επαιτείας που, ειδικά την περίοδο των γιορτών, βρίσκεται σε έξαρση...


Σε εγρήγορση η ΕΛ.ΑΣ. και η δημοτική αστυνομία μπροστά στο φαινόμενο της επαιτείας που, ειδικά την περίοδο των γιορτών, βρίσκεται σε έξαρση - Έμφαση και στην παράνομη και προκλητική στάθμευση που προκαλεί κυκλοφοριακό "έμφραγμα"

Παιδιά ξυπόλητα, με κοντομανικα μπλουζάκια μέσα στο κρύο βγάζουν επιτήδειοι προκειμένου να εκβιάσουν τον οίκτο των περαστικών. Το φαινόμενο της επαιτείας, όσο πλησιάζουμε στις γιορτές, σημειώνει έξαρση με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που ζητούν ελεημοσύνη, να πολλαπλασιάζονται στους δρόμους...

Παρατηρώντας μικρά παιδιά να πολλαπλασιάζονται στους δρόμους αλλά και μικροπωλητές ... σε κάθε γωνία, η δημοτική αστυνομία ήρθε σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ. καταστρώνοντας ένα σχεδιασμό για την εορταστική περίοδο. Από χθες, μεικτά κλιμάκια περιπολούν, πρωί και βράδυ, στο κέντρο του Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η κατάσταση.

Η οδηγία που έχει δοθεί περιλαμβάνει την κατάσχεση των ειδών που πωλούν οι πλανόδιοι μικροπωλητές, ενώ με ευαισθησία θα αντιμετωπίζεται το θέμα των μικρών παιδιών, που πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης στα χέρια επιτήδειων, που στα προσωπάκια του βλέπουν ... πηγή εσόδων!

ΙΧ "μπλόκαρε" την παραλιακή για 1,5 ώρα!

Παράλληλα εντατικοποιούνται τα μέτρα κατά της παράνομης στάθμευσης, καθώς φαίνεται πως η ασυνειδησία ορισμένων οδηγών ... δεν έχει όρια! Χαρακτηριστικό είναι, χθεσινό περιστατικό... Κυρία πάρκαρε το αυτοκίνητό της στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, και μάλιστα σε σημείο τέτοιο, ώστε ... δε χωρούσε να περάσει το λεωφορείο! Ως αποτέλεσμα, επί 1,5 ώρα, η παραλιακή είχε μπλοκάρει ενώ επιστρατεύτηκε ο γερανός για να απομακρύνει το όχημα. Άλλα δύο όμοια περιστατικά σημειώθηκαν χθες, με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση εκ μέρους της δημοτικής αστυνομίας.

Έμφαση θα δίνεται, σύμφωνα, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Στρατή Δαγκωνάκη, στα αυτοκίνητα που σταθμεύουν σε πεζοδρόμια και πλατείες ή σε σημεία που παρεμποδίζουν την κυκλοφορία.

cretalive.gr

-------------------------------------

1 σχόλιο

  1. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ,ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Η ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ 1056.ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.