Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΦΑΚΕΛΛΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ "ΒΙΑΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΩ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΠΕΙΔΙΚΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΑΡΝΑΟΥΤΗ...

Όλα τα περιστατικά βίας και ποινικώς κολάσιμων πράξεων που έχουν καταγγελθεί για βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής και έχουν καταγ...


Όλα τα περιστατικά βίας και ποινικώς κολάσιμων πράξεων που έχουν καταγγελθεί για βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής και έχουν καταγραφεί από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Τα περιστατικά παρατίθενται σε ένα πολυσέλιδο έγγραφο, το οποίο απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριαζίδης.

Ο κ. Δένδιας επισημαίνει στο έγγραφό του την πρόσφατη εγκύκλιο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία «για πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις βουλευτή, ακόμη και αν είναι αυτόφωρες, δεν επιτρέπεται η σύλληψη και ποινική δίωξή του χωρίς άδεια της Βουλής, πλην όμως επιτρέπεται η διενέργεια ανακριτικών πράξεων που είναι αναγκαίες για τη βεβαίωση του εγκλήματος, αλλά και η φυσική παρεμπόδιση του επιτιθέμενου βουλευτή με τα συνήθη χρησιμοποιούμενα αποτρεπτικά μέσα, που εφαρμόζονται στους παρανομούντες πολίτες από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΔΕΝΔΙΑ ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ... ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ... (ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.