Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ...

Δελτίο Τύπου Σε απάντηση των δηλώσεων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σιατίστης, τον ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το πολιτικό μας πρόγραμ...


Δελτίο Τύπου

Σε απάντηση των δηλώσεων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σιατίστης, τον ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το πολιτικό μας πρόγραμμα, το οποίο εκδόθηκε το 1992: "η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Ορθοδοξία σαν απαραίτητο συστατικό του Έθνους μας και στοχεύει στην ανάδειξη του εθνικού χαρακτήρα της Εκκλησίας και στην αναβάθμιση της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης με Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά".

Επίσης τον πληροφορούμε ότι η Χρυσή Αυγή ουδέποτε έκανε πολιτική, πραγματοποιώντας "χριστεμπόριο", όπως πλείστοι πολιτικοί με φωτογραφίες σε λιτανείες κλπ. Η παρουσία μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσκλήσεως των οργανωτών της διαμαρτυρίας. Μας αδικεί με όσα είπε και μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας Ιεράρχης πολιτικολογεί εναντίον συγκεκριμένου κόμματος, ενώ δε λέει λέξη για κόμματα και πολιτικούς που δηλώνουν ευθέως άθεοι, βλάσφημοι και ανήκουν σε σκοτεινές λέσχες, μυστικές εταιρείες και δόγματα.

Τελειώνοντας δηλώνουμε ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Ορθοδοξία σαν συστατικό της εθνικής μας ταυτότητος και το ποιος πιστεύει ή όχι δεν θα το κρίνει κανένας σ' αυτόν τον κόσμο, αλλά ο Θεός. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις όποιες απειλές δηλώνουν ότι δέχονται οι άνθρωποι της Μητροπόλεως Κοζάνης, με τις οποίες φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση.

2 σχόλια

  1. Σεβασμιότατε η εκκλησία δε θα πρέπει να έχει σχέση με κανένα κόμμα. Δυστυχώς όμως, επειδή πηγαίνω τακτικά στην εκκλησία, κάποιοι ρασοφόροι δημιουργούν κομματικά κέντρα και προωθούν συγκεκριμένα κοπρόσκυλα-βουλευτές σε ιερούς ναούς.
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡHΣΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΩΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ. ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΥΡΙΓΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΥΡΙΓΜΑ ΙΕΡΕΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΗΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΘΑ ΜΠΩΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΔΥΟ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΣΑΝ ΟΙ ΛΑΤΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;΄ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙ ΛΑΘΡΕΟΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ;΄ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΠΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ; ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΛΙΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛI ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ; ΚΑΘΩΣ ΜΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΓΟNΝEΩΝ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ;Η ΑΚΟΜΑ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΚΥΡHΓΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΕΚΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΘΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΜΕΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΥΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΡΙΣΚΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;. ΑΝ ΞΥΠΝΑΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΙ ΘΑ ΕΛΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΘΡΕΙΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΞΕΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚTΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΥΡHΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΤΕΥΞΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΥΓ.ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΣΒΙΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.