Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΧΙΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΜΕΔ ΑΛΛΑ... ΜΕΣΩ TWITTER...!

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ TWITTER ΑΠΟ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΕΜΕΣΕΣ Α...


ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ TWITTER ΑΠΟ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΕΜΕΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ... ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Νέα, πολιτική υφής, παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Δημήτρη Κωσταράκου, στο twitter, μετά την ρουκέτα του "Όλοι είναι μάχιμοι στις ΕΔ", με την οποία αποδοκιμάζει εμμέσως πλην σαφώς τους συνδικαλιστές των ΕΔ και ειδκότερα την ηγεσία του ΣΥΣΜΕΔ που είχαν πει εξερχόμενοι από την συνάντηση με τον διευθυντή του ΥΠΟΙΚ Γ.Στουρνάρα ότι "Δεν προτάθηκαν ισοδύναμα, παρά μόνο μετακυλήσεις".

Χαρακτηριστική είναι η φράση του ότι: "Δεν πρέπει να ξεχνάμε πάντως ότι η πειθαρχία και ο σεβασμός και η τήρηση των θεσμών αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους στο οικοδόμημα των ΕΔ".

Φαίνεται ότι δεν συμφωνεί με το συνδικαλιστικό κίνημα των ΕΔ, όπου ένας αντισυνταγματάρχης (να πούμε ότι δεν προέρχεται από την Σχολή Ευελπίδων, αν έχει κάποια σημασία αυτό...) συνομιλεί ως εκπρόσωπος των ΕΔ με το ΥΠΟΙΚ!

Επίσης στην παρέμβασή του ο Αρχηγός, επανέλαβε τα όσα είχε αποκαλύψει το defencenet.gr και είχε επιβεβαιώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, περί ουσιαστικών "ισοδύναμων" μέτρων προκειμένου να μην υπάρξουν νέες απώλειες ή οι ελάχιστες δυνατές, στο εισοδήματα των στελεχών των ΕΔ"!

"Η Πολιτική κ' Στρατιωτική Ηγεσία έκαναν γνωστές στο ΥΠΟΙΚ τις θέσεις τους για τα οικονομικά θέματα που μας αφορούν ήδη απο το τέλος Αυγούστου

Όπως εξήγησε ο κ.ΥΕΘΑ στη Βουλή χθες, τα εξοπλιστικά και λειτουργικά ισοδύναμα που προσφέρθηκαν ειναι επιχειρησιακά και λειτουργικά ανεκτά.

Όλη η προσπάθεια συνίσταται στο να μειωθεί με καθε τρόπο η όποια επιδραση σε μισθούς και συντάξεις".


Η νέα παρέμβαση του Α/ΓΕΕΘΑ εξηγείται καθώς ο ίδιος ενεπλάκη ουσιαστικά στην εύρεση των "ισοδύναμων" και βέβαια αποτελεί κόλαφο στα όσα υποστηρίζουν οι συνδικαλιστές των ΕΔ ότι "Πρότειναν μόνο μετακυλήσεις και τους απέρριψε το ΥΠΟΙΚ". defencenet.gr

-----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.