Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Μία άνευ λόγου και αιτίας αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο της Κορίνθου καθώς μια μειοψηφία διοικητικών στελεχών αντέδρασε σ...


Μία άνευ λόγου και αιτίας αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο της Κορίνθου καθώς μια μειοψηφία διοικητικών στελεχών αντέδρασε στην αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή. Καλά θα κάνει η κα. Παπανδρέου να ασχοληθεί με τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου και να αφήσει στην άκρη τις όποιες πολιτικές της διαφορές. Ίσως δεν την ενδιαφέρει τόσο το ότι οι γιατροί είναι 5 πέντε μήνες απλήρωτοι, οι μίζες, τα φακελάκια οργιάζουν, δεν υπάρχει φαρμακευτικό υλικό και όλα αυτά εις βάρος του Έλληνα πολίτη. Από τη στιγμή που η κα. Παπανδρέου ανέλαβε τη διοίκηση του Νοσοκομείου, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο . Ήδη από τις 16 Αυγούστου οι ειδικευόμενοι γιατροί προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας , ενώ από Δευτέρα θα πράξουν το ίδιο και οι ειδικευμένοι γιατροί.
Τέλος ζητάμε από την κα. Παπανδρέου να μας απαντήσει ΓΙΑΤΙ απέλυσε σήμερα το μεσημέρι τον εργαζόμενο στον τομέα ασφαλείας (security) του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.