Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ" ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ... ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Τέσσερα  σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης Τρικάλων πρόλαβαν να «ανοίξουν» τις προηγούμενες δυο ημέρες τρεις Αλβανοί, πριν πέσουν στ...

Τέσσερα  σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης Τρικάλων πρόλαβαν να «ανοίξουν» τις προηγούμενες δυο ημέρες τρεις Αλβανοί, πριν πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας που έστησε ολονύχτια επιχείρηση.

Τώρα ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

Οι τρεις  δράστες ηλικίας 21, 21 και 33 χρόνων ομολόγησαν τις διαρρήξεις και υπέδειξαν στους αστυνομικούς μια αποθήκη στην οποία έκρυβαν τα κλοπιμαία, που βρέθηκαν και αναζητούνται οι νόμιμοι κάτοχοί τους για να τα παραλάβουν.

Οι αλλοδαποί, που βρίσκονται παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και οι διαδικασίες για την απέλασή τους ξεκίνησαν.

* Ένας- ένας πέφτουν στα χέρια της Αστυνομίας οι τρεις τσιγγάνοι που από τις 21 Ιουλίου είχαν ρημάξει τα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας τρομοκρατώντας τους ενοίκους.

Μετά τον 29χρονο που είχε συλληφθεί προ ημερών, συνελήφθη στα Εξαμίλια ένας 30χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές.

Ο μόνος που απομένει ελεύθερος είναι ο 42χρονος «αρχηγός» της σπείρας ο οποίος αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.