Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!

Λεμεσός : Με σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων προειδοποιούν οι εργαζόμενοι (πολιτικό προσωπικό) στα στρατόπεδα που βρίσκονται στην περι...

Λεμεσός: Με σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων προειδοποιούν οι εργαζόμενοι (πολιτικό προσωπικό) στα στρατόπεδα που βρίσκονται στην περιοχή Πολεμιδιών, με αφορμή και την αρνητική αντιμετώπιση που έτυχαν οι συντεχνιακοί τους αντιπρόσωποι από τον νέο ταξίαρχο ο οποίος ανέλαβε τη διοίκηση. 

Την Παρασκευή 120 εργαζόμενοι του πολιτικού προσωπικού των συγκεκριμένων στρατοπέδων, πραγματοποίησαν δίωρη στάση εργασίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην άρνηση του ταξίαρχου να δεχτεί συντεχνιακούς για συζήτηση των διαφόρων εργασιακών ζητημάτων που έχουν προκύψει. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από συντεχνιακής πλευράς, ο ταξίαρχος εμφανίστηκε προκλητικός προς τους εργαζόμενους αφού, όπως επισημαίνεται, όχι μόνο ήταν αρνητικός για συνάντηση με τους συντεχνιακούς εκπροσώπους των εργαζομένων, αλλά φέρεται να ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν αναγνωρίζει καμιά συντεχνία στο στρατόπεδο. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων κατά την οποία λήφθηκε απόφαση για στάση εργασίας η οποία και πραγματοποιήθηκε από τις 8.30 μέχρι τις 10.30 το πρωί. Στη συνέχεια οι συντεχνίες αποτάθηκαν στο υπουργείο Άμυνας, ζητώντας να οριστεί συνάντηση των δύο πλευρών για συζήτηση των προβλημάτων.

Οι συντεχνίες, όπως ανέφερε στον «Φ» εκπρόσωπός τους, έθεσαν στο υπουργείο χρονοδιάγραμμα 10 ημερών για ικανοποίηση του αιτήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως αναφέρεται, οι εργαζόμενοι θα κλιμακώσουν τα μέτρα, ξεκινώντας με 24ωρη απεργία. (ιστοσελίδα εφημερίδας 'Φιλελεύθερος')

ΥΓ. Δικό μας σχόλιο: Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον λεβέντη ταξίαρχο!!

1 σχόλιο

  1. Συντεχνιακοί κομματόσκυλα χαραμοφάΐδες
    εργατοπατέρες του κ..ου.
    Μαζί σου ταξίαρχε .Μπράβο σου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.