Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ...!!! ΔΟΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΛΗ...!!!

ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ... ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ... Κατόπ...


ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ... ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...

Κατόπιν ενημέρωσης του υπουργείου Εξωτερικών από το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για επεισόδιο παραβίασης Ελληνικών Χωρικών Υδάτων από σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής, το οποίο έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα την πρόσκρουσή του σε σκάφος του ελληνικού Λιμενικού, που εκτελούσε περιπολία στο πλαίσιο της επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2012», δόθηκαν οδηγίες στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα για τη διενέργεια διαβήματος.

Στο διάβημα θα τονίζεται ότι παρόμοιες ενέργειες ενέχουν τον κίνδυνο ατυχήματος, επιβαρύνουν το κλίμα μεταξύ των δύο χωρών και δεν συμβάλλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ... ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΗΣΕΙ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ...!!!

1 σχόλιο

  1. OSO FOBOYNTAI OI POLITIKOI TA EPERXOMENA KAI MEMPSIMIROYN TOSO TA TSOGLANIA OI TOYRKOI AYTXADIAZOYN OTAN DEN KATALABAINOYN APO LOGIA KAI KATEYNASMOYS TOTE PREPEI NA TOYS EPISIMANTXEI OTH KAPOIA STIGMI KAI EMEIS EXOYME KAPOIO IXNOS PERIFANIAS,DEN TXELOYME POLEMO ALLA PROETHMAZOMASTE KAI APANTOYME OPOS PREPEI KAI OXI SAN THN KYPRO POY HTAN ANOXIROTI KAI DEN KSERAME POY PANE TA 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.