Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΛΑΜ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ...

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταγγείλει την στάση της Αστυνομίας εις βάρος του, η οποία για άλλη μια φορά παρενόχλησε νόμι...


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταγγείλει την στάση της Αστυνομίας εις βάρος του, η οποία για άλλη μια φορά παρενόχλησε νόμιμη πολιτική δραστηριότητα του κόμματος, στην οποία δεν είχε συμβεί το παραμικρό.

Πιο συγκεκριμένα κλιμάκιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), μετέβη Τετάρτη βράδυ (19/9) στα χωριά Ακάκι, Περιστερώνα και Ορούντα, μετά από παράκληση κατοίκων της περιοχής, αφού η έξαρση της εγκληματικότητας των αλλοδαπών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τον τελευταίο καιρό. Αφορμή στάθηκε επίσης και το γεγονός που διαδραματίστηκε το προηγούμενο βράδυ, όπου ομάδα 50 αλλοδαπών προέβη σε βίαια επεισόδια, με ρίψεις πυροβολισμών.

Τα μέλη μας, χωρίς να προκαλέσουν ή να ενοχλήσουν τον οποιοδήποτε, επισκέφθηκαν διάφορα σημεία των χωριών, όπου συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής, στα πλαίσια της πρόσκλησης που δεχθήκαμε από τους ίδιους τους κατοίκους οι οποίοι επιθυμούσαν να συζητήσουν μαζί μας τα προβλήματα που ταλανίζουν τις περιοχές τους, όπως και έγινε.

Με το πέρας των επαφών που είχε το κλιμάκιο του κόμματός μας, μετέβη σε καφετέρια στην Ορούντα. Ενώ τα μέλη μας βρίσκονταν εντός του χώρου έπεσε στην αντίληψη μας περιπολικό που παρακολουθούσε της κινήσεις μας. Με το πέρας ούτε 10 λεπτών, μεγάλη αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από 9 περιπολικά κυρίως μέλη του ΕΑΟ και της ΜΜΑΔ περικύκλωσαν τον χώρο.

Κάποιοι εκ των επικεφαλής των αστυνομικών εισήλθαν στην καφετέρια και με προκλητικό τρόπο ερωτούσαν το λόγο που βρισκόμασταν στο συγκεκριμένο χώρο. Με την πάροδο λίγων λεπτών και αφού ήταν εμφανέστατο ότι η αστυνομία ήταν εκεί με σκοπό να προκαλέσει προβλήματα, τα μέλη μας αποχωρήσαν από τον χώρο και επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους με σκοπό να αποχωρήσουν.

Στην συνέχεια και ενώ τα μέλη αποχωρούσαν από το σημείο, μέλη του ΕΑΟ έφραξαν τον δρόμο, και σταμάτησαν τα οχήματα της αντιπροσωπείας του κόμματός μας, για να διεξάγουν έρευνες σε αυτά αλλά και σωματικές έρευνες από τις οποίες όπως ήταν φυσικό δεν προέκυψε το παραμικρό.

Από το συγκεκριμένο συμβάν προκύπτουν πολλά νομικά και πολιτικά ερωτήματα. Το κατά πόσον η Αστυνομία σέβεται το Σύνταγμα που την νομιμοποιεί, όταν λειτουργεί αυθαίρετα μπουκάροντας όπου νομίζει, με προφανές σκοπό τον εκφοβισμό, αφού δεν είχε προηγηθεί το παραμικρό, καταστέλλοντας έτσι πολιτικές δράσεις ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Η αντιμετώπιση θα ήταν η ίδια αν στην περιοχή βρισκόντουσαν μέλη οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος;

Επίσης, η ίδια Αστυνομία ήταν προκλητικά απούσα μια μέρα πριν στο επεισόδιο με τους 50 αλλοδαπούς όπου μέχρι και πυροβολισμοί ρίχθηκαν. Αντιθέτως, σε μια νόμιμη πολιτική δράση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κινητοποιηθήκαν αστραπιαία οι Ειδικές Δυνάμεις του Σώματος!

Όσον αφορά τα πολιτικά ερωτήματα, ας μας πουν οι εκπροσώποι του παλαικομματισμού επιτέλους πότε θα λάβουν δραστικά μέτρα για την λαθρομετανάστευση! Αντ' αυτού , το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ραγδαία αύξηση που τυγχάνει το κόμμα μας και πανικόβλητοι προσπαθούν με παράτυπους τρόπους να μας φιμώσουν και να μας τρομοκρατήσουν.

Είναι προφανές ότι το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας έχει πανικοβληθεί από την άνοδο των συναγωνιστών μας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εν Ελλάδι και γνωρίζουν ότι σύντομα το ίδιο φαινόμενο θα επαναληφθεί και στην Κύπρο. Εμείς, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεσμευόμαστε σε φίλους και εχθρούς ότι θα φανούμε αντάξιοι των αγώνων των Ελλαδιτών συναγωνιστών μας. Το έχουμε διατυπώσει επανειλημμένως. Όποιος δημόσιος υπάλληλος κάνει κατάχρηση της εξουσίας παραβιάζοντας τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματά μας ας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις έννομες συνέπειες και όποιος πολιτικός λειτουργεί ανήθικα ας είναι έτοιμος για την εκλογική ανατροπή.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.