Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ! ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΑΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΩΣ: "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"...!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΟΥ... Oχι μόνο εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά επικέντρωσε και στο πρόβ...

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΟΥ...

Oχι μόνο εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά επικέντρωσε και στο πρόβλημα της κρίσης ο Άσαντ... Δήλωσε ότι η Τουρκία υποκινεί την εξέγερση στη χώρα του. Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ κατηγόρησε ανοιχτά την τουρκική κυβέρνηση ότι βρίσκεται πίσω από την εξέγερση που έχει βυθίσει τη Συρία σε ένα πρωτοφανές αιματοκύλισμα. «Οι Τούρκοι έχουν άμεση ευθύνη για το αίμα που χύνεται στη Συρία» δήλωσε ο Άσαντ σε τοπικό συριακό κανάλι.

--------------------------------------

8 σχόλια

  1. exei dikio o an8rwpos ...(LENE OTI EXEI KAI ELLHNIKH KATAGWGH ;PALIA DHLADI,AN PROSEKSETE XARAKTIRISTIKA PROSWPOU KAI SWMA )
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Ασσαντ Λεοντα!!! Αποδειχτηκες μεγας Ηγετης σ αυτη τη τεχνικη λαιλαπα την υποκινουμενη απο τους γυπες της ντπ εναντιον της χωρας σου! Αυτα τα τουρκομογγολα Μεγαλε ευθυνονται για τις πυρκαιες στην ελλαδα για τα προβληματα με τους λαθρο ειναι πισω απο τις αξιωσεις των γυφτοσκοπιανων και των αβαρων ψευτοτσιαμηδων και καθε ανθελληνικης προπαγανδας!!!

    ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΣΑΝΤ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ!!!

    ΝΑ ΕΧΗΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι δεν τη πεφτουμε συρια ελλαδα και ρωσια στη τουρκια να ξεμπερδευουμε?αα....και το pkk μαζι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι δεν παμε με Ρωσια και Συρια να κανουμε μια επισκεψη στη Τουρκια. Ελεος πια με τους τουρκογυφτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μην ξεχνας Βυζαντινε οτι το Ελληνικο γονιδιωμα εχει διασπαρει σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγαλο βαθμο στους αυτοχθονες πλυθησμους της ανατολικης μεσογειακης λεκανης ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    ------------------------------

    ΟΙ ΔΕ τΟΥΡΚΟΙ εχουν ανοιξει τοσα πολλα μετωπα που μετρουν αντιστροφα . Οι κουρδοι σε πρωτη φαση με την βοηθεια του Ασσαντ και των Ρωσσων ειδη εχουν κρατος στο τουρκικο εδαφος .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ !! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Akou empneusi Kai assad egine elliniko proion,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρόλο που έχασε 6 μέλη της κυβέρνησης συμπεριλαμβανομένου του γαμπρού του και πιθανόν να έχει ακρωτηριαστει στο πόδι ο αδερφός του ο Μάχερ απο τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονιας της 18ης Ιουλίου, δεν το έβαλε κάτω και ο ηρωικός στρατός του αποδεκατιζει τους κανιβαλους τρομοκρατες τζιχαντιστες σαλαφιστες και τακφιριστες, μισθοφορους λιβυους, τσετσενους, τυνησιους κλπ. που εξοπλίζονται απο τη Σαουδικη Αραβια, το Καταρ και τους μογγολους υπό την καθοδήγηση της CIA και των Άγγλων.
    Μεγάλε Ασσαντ τσακισε τους τρομοκρατες, και όλους τους υποκινητες τους που θέλουν να κατακερματισουν τη χώρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΣΑΝΤ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.