Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ: "ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΟΛΑ ΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..."

Ένα γράμμα-κατάθεση ψυχής αλλά και οργής και περιφρόνησης για όλους όσους συζητούν σήμερα αν θα κόψουν 100 ή 200 ευρώ από τις αποδοχές ...


Ένα γράμμα-κατάθεση ψυχής αλλά και οργής και περιφρόνησης για όλους όσους συζητούν σήμερα αν θα κόψουν 100 ή 200 ευρώ από τις αποδοχές των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, έφθασε χθες στο προσωπικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. 

Το υπογράφει με το όνομα Γιώργος Θαλάσσης ένας από τους «αετούς του Αιγαίου»- ένας από τα παιδιά αυτά που προστατεύουν την εθνική μας κυριαρχία παίζοντας τη ζωή τους κορώνα-γράμματα κυνηγώντας Τούρκους εισβολείς.

Φυσικά το πραγματικό του όνομα είναι διαφορετικό από αυτό του Γιώργου Θαλάσση, που ήταν ο μικρός ήρωας των παιδικών μας χρόνων στο εικονογραφημένο περιοδικό. 

Φυσικά και του απαγορεύεται σαν εν ενεργεία αξιωματικός να μιλήσει δημόσια. Αλλά κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τη φωνή της ψυχής αυτού του Έλληνα πιλότου που προφανώς εκπροσωπεί και όλους τους άλλους συναδέλφους του. 

Το γράμμα του είναι πραγματικά συγκλονιστικό:

«Όσο κι αν προσπαθήσουν να μικρύνουν αυτό που κάνουμε μέσα στο αεροπλάνο, όσο κι αν παλέψουν να μας παρουσιάσουν σαν μία επαγγελματική κατηγορία ενστόλων που πρέπει να μας κόψουν 100 ή 200 ευρώ το μήνα, να τους πεις κύριε Χαρδαβέλλα (μου γράφει ο πιλότος του F16) ότι δεν θα μπορέσουν να μας στερήσουν ποτέ τον δικό μας γαλάζιο ουρανό της Ελλάδος που είναι το σπίτι μας και δεν θα συρρικνώσουν την αγάπη που έχουμε για την πατρίδα. 

Τους χαρίζουμε και τα 100 και τα 200 ευρώ κι όλο μας το μισθό, αν χρειάζεται αυτό για τη σωτηρία της χώρας.

Όταν εγώ πιάνω στα ψαλίδια τον Τούρκο εισβολέα και λοκάρω το δικό του αεροπλάνο στους δικούς μου πυραύλους, τότε βλέπω σαν μυρμήγκια τους 300 στη Βουλή που θα αποφασίσουν αν αυτό που κάνω αξίζει περισσότερα ή λιγότερα από 100 ευρώ το μήνα. 

Όταν φωνάζω στο κέντρο επιχειρήσεων καθώς κυνηγάω τον Τούρκο «Fox-1» (δηλαδή είμαι σε θέση εικονικής βολής με πύραυλο Sparrow) και μετά «Fox-2» (για βολή με ΑΙΜ-9) είναι σαν να αγκαλιάζω για να την προστατεύσω, όπως το μωρό που απέκτησα πριν δυο μήνες. 

Τους τα χαρίζω όλα αν έτσι θα σωθεί η Ελλάδα. Δεν τους χαρίζω ποτέ την τιμή μου, την περηφάνια μου και αυτό το απέραντο γαλάζιο πάνω από το Αιγαίο που εκεί συναντάω το δικό μας ήρωα, τον Κώστα Ηλιάκη να μου χαμογελάει από τη μια γωνιά και να με καθοδηγεί».

newsbomb

--------------------------------------

6 σχόλια

  1. ΠΌΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ....ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 100 Κ 200ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε φιλε, πως θα γινει την επομενη φορα που θα εχουμε...ολομελεια σ'εκεινο το μπουρδελο να πεταξεις φουλ αρματωμενος και να αδειασεις το θηριο σου πανω στα κεφαλια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι νοιώθει και αισθάνεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. (δεν μιλάω για τους ελληνόφωνους). Είναι έτοιμοι να δώσουν την ζωήν τους αν και όταν χρειαστεί. Στα ψωροευρώ των αιώνιων τοκογλύφων θα κολλήσουμε;;;; Όπως πολύ σωστά λέει ο λεβέντης αυτός Ίκαρος και όλα να τους τα δώσουμε την Κυριακή το βράδυ, την Δευτέρα το πρωί πάλι θα μας χρεώσουν γιατί είναι το άθλιο "σχέδιο" τους τέτοιο. Θέλουν τους Έλληνες σκλάβους και κακομοιριασμένους. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως (ειδικά) μετά τον συμμοριτοπόλεμο, η Ελλάς βρίσκεται υπό την κατοχή των αιώνιων τοκογλύφων. Δεν χρειάζονται στρατούς και δυνάμεις κατοχής για να το πετυχαίνουν επειδή σε τέτοια φαινόμενα αντιδρούν άσχημα γι αυτούς και τα συμφέροντά τους οι Έλληνες (όχι οι ελληνόφωνοι). Χρειάζονται "ηγέτες" του τύπου "Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ" η του τύπου "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ" και πράκτορες τύπου "ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ" οι οποίοι ενώ δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε ψιλικατζίδικο, "κυβερνούν" για να κρατάνε σκλαβωμένη αυτή την χώρα και τον (πραγματικό) Λαό της. Αυτοί οι ίδιοι αγαπητέ Γιώργο Θαλασση (που μόνο που διάλεξες αυτό το όνομα για να υπογράψεις το γράμμα σου καταλαβαίνει ένας Έλληνας για το πως και τι νοιώθεις) θα σου κόψουν τα όπλα και τ'ανταλλακτικά για να μην μπορείς να φωνάζεις θριαμευτικά Φοξ-1 και Φοξ-2 κάθε φορά που κάποιος μογγόλος θα γινεται τροφή για τα ψάρια του Αιγαίου. Η λύση είναι Φοξ-1 και φοξ-2 για τους προδότες και τους δωσίλογους που το παίζουν "σωτήρες". Έρρωσο!!!! Ν.Φ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.