Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ...!!!

Το Καρναβάλι με Σλάβους να παριστάνουν αρχαίους Μακεδόνες συνεχίζεται και εν μέσω καύσωνα στα Σκόπια. Αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφίες από...

Το Καρναβάλι με Σλάβους να παριστάνουν αρχαίους Μακεδόνες συνεχίζεται και εν μέσω καύσωνα στα Σκόπια. Αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφίες από την χτεσινή συνάντηση Σκοπιανών της Διασποράς, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χωριό Trnovo.

H συνάντηση δεν είχε να δείξει κάτι το νεότερο. Οι ομιλητές κάλεσαν την κυβέρνηση των Σκοπίων να σταματήσει τις συνομιλίες με την Ελλάδα. Λέχθηκε κιόλας να γίνει μια προσπάθεια για Ελληνο-Σκοπιανή συμφιλίωση, χωρίς όμως να ξεχαστεί η…. κατοχή εδάφους της Μακεδονίας (!!!) και γενοκτονία (!!!) που διαρκεί μέχρι σήμερα.

Παραθέτουμε φωτογραφίες από το καρναβάλι.






-----------------------------

4 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΡΙΟ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΛΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΒΑΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΙΡΚΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ. ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΣ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΦΙΛΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3000 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΤΕΡ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΜΑΙΚΟ,ΤΟ ΥΔΩΡ ΒΟΝΤΑ,Η ΠΟΛΙΣ ΓΡΑΝΤ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΠΗΓΕΝΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω μια στολη Ναπολεοντα απο τα καρναβαλια που στενεψε. Ξερετε αν τη θελουν ?? που να απευθυνθω??

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΝΞΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝΕ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.