Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΥΧΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ... ΕΠΕΝΕΒΗ ΜΕ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, ώρα 9.55 το πρωΐ στην ΝΕΤ. Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις έχει τελειώσει μία ωριαία συνέντευξή του στους Συριζαίους δημο...

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, ώρα 9.55 το πρωΐ στην ΝΕΤ. Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις έχει τελειώσει μία ωριαία συνέντευξή του στους Συριζαίους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη – Μαριλένα Κατσίμη. Ξαφνικά, μπαίνει στο στούντιο ο ομότιμος καθηγητής Οπλισμένου Σκυροδέματος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, Θεοδόσης Τάσιος, για προγραμματισμένη συνέντευξη. Οι δύο παρουσιαστές ρωτούν τον απόφοιτο του ΕΜΠ, Αλέξη Τσίπρα, αν είχε καθηγητή στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών τον κ. Τάσιο. Ο Αλέξης δηλώνει πως δεν τον πρόλαβε, γιατί ο κ. Τάσιος συνταξιοδοτήθηκε πρίν το 1992 που εισήχθη στο ΕΜΠ…
Γίνεται διάλειμμα και αρχίζει η συνέντευξη του καθηγητού Θ. Τάσιου. Οι Συριζαίοι παρουσιαστές ρωτούν τον θρυλικό καθηγητή, αν θυμάται τον Τσίπρα από το Πολυτεχνείο. Ο Θεοδόσης Τάσιος αφήνει να εννοηθεί πως ο ίδιος θυμάται τον φοιτητή Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν θέλει να πει περισσότερα στην Τηλεόραση: Τα υπόλοιπα θα τα βγάλει σε Δελτίο Τύπου, δηλώνει με χιούμορ!..
Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο «Στόχος» είναι εις θέσιν να γνωρίζει πως ο καθηγητής Θεοδόσης Τάσιος έχει απόλυτο δίκιο, πράγμα που σημαίνει πως ο Τσίπρας ψεύδεται, δηλώνοντας ότι δεν τον πρόλαβε ως καθηγητή της Έδρας Μπετόν Αρμέ στο ΕΜΠ. Ο γεννημένος στην Καστοριά τον  Ιανουάριο του 1930 Θεοδόσης Τάσιος δίδασκε οπλισμένο σκυρόδεμα στο ΕΜΠ μέχρι το 1997 που πήρε πτυχίο ο Τσίπρας, οπότε συνταξιοδοτήθηκε σε ηλικία 67 ετών. Απλούστατα, το 1993 – 1995 που ο Τάσιος είχε φοιτητή τον Αλέξη, ο Τσίπρας ησχολείτο με διάφορες καταλήψεις κτηρίων και τα κομματικά του Συνασπισμού, αδιαφορώντας για το μάθημα. Δεν επρόκειτο δε να το περάσει σε καμμία περίπτωση, αν δεν επενέβαινε με μπιλιετάκι ο τότε Συνασπισμός του Νίκου Κωνσταντόπουλου, που ζήτησε φορτικά να περάσει ο Αλέξης το Μάθημα του Οπλισμένου Σκυροδέματος με το… «δημοκρατικό πενταράκι» που καθιέρωσε η Αριστερά στα Πανεπιστήμια, μετά την Μεταπολίτευση…
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Πάρτε τον Τσίπρα να σας κτίσει κανένα διώροφο και ψωνίσατε από σβέρκο: Το σπίτι θα καταρρεύσει σε λιγάκι, διότι ο Αρχηγός του Σύριζα δεν σκαμπάζει «γρύ» από μηχανιλίκι. Ο Αλέξης πέρασε όλα τα μαθήματα στο ΕΜΠ με τις πιέσεις του μηχανισμού του Συνασπισμού προς τους διαφόρους καθηγητές..

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" (εφημερίδα "Στόχος", Πέμπτη 19 Ιουλίου)



-----------------------------

5 σχόλια

  1. Παλι καλα που δεν "τελειωσε" ιατρικη .

    (απο το κακοχτισμενο σπιτι γλυτωνεις αν εισαι τυχερος αλλα ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ οταν σε εχει στο χειρουργικο τραπεζι και ετοιμαζεται να σου κοψει το μαλλον περιττο σωληνακι κατω απο την καρδια το οποιο δεν θυμαται τι ακριβως κανει γιατι οταν τα ελεγαν στο πανεπιστημιο αυτος ηταν στους λαικους αγωνες??? )

    Αιωνια του η μνημη βεβαια του ανθρωπου αλλα πιστευω ο πρωτεργατης της πρασινης δημοσιογραφιας ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ απο κατι τετοιους "ειδικους" συντροφους θα πηγε ,μιας και σχεδον σιγουρα τους επελεξε με κριτηριο τους λαικους αγωνες και οχι την ιατρικη ΓΝΩΣΗ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ .
    ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ "μαιμου" ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΟΤΑΝ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ....
    (για πολιτικοι ομως ειναι ΑΣΤΕΡΙΑ !!!)

    μπιλυ


    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί που χέζαν οι πολιτικοί, φυτρώσανε οι "Τσιπραίοι"!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάζομαι πως δεν είναι ο μόνος που πήρε πτυχίο με αυτόν τον τρόπο. Πείτε την αλήθεια, βλέποντας τη Βουλή για πόσους δεν αναρωτιέστε το ίδιο πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε πουστη κι εγω ακομα το χρωσταω! στοχε εδωσες ιδεα, θα παω να γραφτω στον συνασπισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσίπρας και αυγολέμονο! Γιατί ασχολείστε με το μαλάκα με τη χρόνια ρινίτιδα? Ο Τσίπρας είναι κυριολεκτικά αυτό που λέμε μαλακομπουκωμένος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.