Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ!

ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ! ΟΧΙ ΒΡΕ... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...



ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ! ΟΧΙ ΒΡΕ... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 74 ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΣΤΑΙΜΙΑ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Σε «εσωτερικό πρόβλημα της Τουρκίας» απέδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος, την είσοδο της τουρκικής φρεγάτας στα ελληνικά χωρικά ύδατα, τις παραμονές της εθνικής επετείου, καθώς όπως τόνισε, «το αν ενεργούν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μόνες τους χωρίς να ενημερώνουν την πολιτική τους ηγεσία, είναι δικό τους πρόβλημα». Σε κάθε περίπτωση, «η τουρκική φρεγάτα σε κάποια στιγμή αισθάνθηκε στο σβέρκο της, το χνώτο των ελληνικών αεροπλάνων και φρεγατών» καθώς στο Αιγαίο, «δεν κουνιέται κουνούπι χωρίς να ενεργοποιείται το σύστημα αποτροπής» και «η αντίδραση υπήρξε άμεση. Η εποχή των κανονιοφόρων, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί» δήλωσε.

Ενημερώνοντας την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, για τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου του, και αναφορικά με τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε πως ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι μονάχα αποτρεπτικός, αλλά και ενισχυτικός της ειρήνης και της ασφάλειας. Στο πλαίσιο αυτό, κληθείς από τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Σ. Χαλβατζή, να τοποθετηθεί επί των πρόσφατων δηλώσεων του Γ. Παπανδρέου υπέρ της αλλαγής στη Συρία, όπως και επί της δήλωσης Ομπάμα ότι «υπάρχουν ακόμα περιθώρια για το Ιράν», ο κος Αβραμόπουλος απάντησε λέγοντας, ότι η Ελλάδα στηρίζει κάθε προσπάθεια εκδημοκρατισμού των χωρών της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, και εγκατάστασης «μορφών διακυβέρνησης που θα σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα»: «Αυτό καθόρισε την στάση μας στις εξελίξεις στη Λιβύη – και οσάκις χρειαστεί, η Ελλάδα θα είναι παρούσα. Συμμετοχή της χώρας μας σε κάθε μορφής επεκτατική πολιτική, δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί. Το ότι έχουμε τα δικά μας συμφέροντα που σε κάποιο βαθμό θίγονται από τις εξελίξεις στο Ιράν, είναι γνωστό. Είναι γνωστή η εξάρτηση της χώρας μας από το πετρέλαιο, και οι όροι προμήθειάς του από το Ιράν είναι ευνοϊκοί για μας. Θα παρατηρήσατε όμως, ότι σ’ αυτό το σημείο έχει επιδειχθεί κατανόηση από Ε.Ε. και ΝΑΤΟ. Ευχόμαστε να μην υπάρξει εξέλιξη που να βάλει την περιοχή σε μεγαλύτερες περιπέτειες. Τα όσα είπε ο πρόεδρος Ομπάμα, πιστεύω πως κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση» σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Αβραμόπουλος, ανέφερε επίσης πως πρόκειται να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά συστήματα «σε κλειστά και ανοικτά στρατόπεδα», αποποιήθηκε κάθε ευθύνη για την επιλογή των στρατοπέδων που θα χρησιμοποιηθούν για φιλοξενία των λαθρομεταναστών (διευκρινίζοντας πως το ΥΕΘΑ, απλώς ανταποκρίνεται σε αιτήματα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και των Περιφερειαρχών), υπογράμμισε πως το ΥΕΘΑ δεν εξετάζει περαιτέρω περικοπές στο ειδικό μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων, ή απολύσεις στελεχών τους – και σημείωσε ότι «η χρονίζουσα εκκρεμότητα παροχής βλημάτων 120 χιλιοστών για τα τεθωρακισμένα Leopard του ελληνικού στρατού, τελείωσε». antinews.gr

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ... ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ - ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ, ΝΑΤΟ ΤΟΧΑΤΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ... ΚΟΡΟΊΔΑ...


"ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο

  1. Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΑΣΚΟΠΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΚΟΠΕΙΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.