Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ ΣΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ...

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων θα οδηγηθούν δύο αλλοδαποί που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή κα...

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων θα οδηγηθούν δύο αλλοδαποί που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή και ο Έλληνας προμηθευτής τους, ο οποίος είχε στην κατοχή τους και ακατέργαστη ινδική κάνναβη. Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 22 και 27 χρόνων συνελήφθησαν στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στο αυτοκίνητό τους δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 127,1 γραμμαρίων. Οι αλλοδαποί ομολόγησαν ότι ήταν τα «βαποράκια» ενός 33χρονου Έλληνα και οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του, όπου ανακάλυψαν και χασίς βάρους 39,2 γραμμαρίων. Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Η σύλληψη ενός 39χρονου Έλληνα και μιας 26χρονης Βρετανίδας , με ηρωίνη συνολικού βάρους 8,4 γραμμαρίων μόλις βγήκαν από το σπίτι ενός 53χρονου υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχή λίγο έξω από τα Χανιά, έδωσε στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τις αποδείξεις που χρειάζονταν. Αμέσως έκαναν έρευνα στο σπίτι του Έλληνα υπόπτου και κατέσχεσαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με 61 γραμμάρια ηρωίνης, 25 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν είχε ιατρική γνωμάτευση, μια ηλεκτρονική ζυγαριά με ίχνη ηρωίνης και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.