Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΓΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ...

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος αισθάνεται την ιδιαίτερη υποχρέωση να εκφράσει τα συγχαρητήρια της στους άνδρες του Γραφείου Ασφαλείας ...

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος αισθάνεται την ιδιαίτερη υποχρέωση να εκφράσει τα συγχαρητήρια της στους άνδρες του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Κ.Λ.Βόλου καθώς για πολλοστή φορά σημειώνουν επιτυχία εναντία στην διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα.
Συγκεκριμένα μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου συνελήφθησαν την 04-02-2012 τις απογευματινές ώρες, με τη συνδρομή και των στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Βόλου, ένας 38χρονος αλλοδαπός και μία 35χρονη αλλοδαπή για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, βενζινάδικα, περίπτερα και παντοπωλεία στο Βόλο.
Θα πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα σε όλους τους συναδέλφους του Γραφείου Ασφαλείας για τις συνεχείς επιτυχίες στον αγώνα για την πάταξη της εγκληματικότητας.
Επιπλέον θα πρέπει να αναγνωριστεί η δημιουργική αξιοποίηση των αντρών του ΚΕΑ Βόλου που συνδράμουν σε κάθε επιχείρηση προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Σε μια εποχή που το οργανωμένο έγκλημα βρίσκεται σε έξαρση ,η συνεργασία , το φιλότιμο και η ανιδιοτελής προσφορά στην Προστασία του Πολίτη αποτελούν τα βασικά στοιχεία που μαζί με τη συστηματική , και υπεύθυνη προσπάθεια συνέβαλαν στη διάρκεια και στη συχνότητα των επιτυχιών των στελεχών του Κ.Λ.Βόλου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους και πάντα επιτυχίες.


ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

peiratikoreportaz.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.