Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ!

ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ... Σέ μέτρα εναντίον όλων όσων με την συμπεριφορά τους προσέβαλαν το Β...



ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ...

Σέ μέτρα εναντίον όλων όσων με την συμπεριφορά τους προσέβαλαν το Βορειοκορεάτικο καθεστώς και τους ηγέτες του προχώρησαν οι αρχές στην Βόρειο Κορέα. Σε καταναγκαστική εργασία σε στρατόπεδα συγκέντρωσης καταδικάστηκαν όσοι δεν θρήνησαν αρκετά και με τον τρόπο που άρμοζε τον αδικοχαμένο ψυχάκια ενώ εκτοπιστηκαν και ολόκληρες οικογένειες κάποιων φουκαράδων που τόλμησαν να εκφράσουν αμφιβολίες για την κληρονομικότητα στην διαδοχή της ηγεσίας της χώρας. Και στα δικά σας σύντροφοι αλλά μακρυά από την Ελλάδα... Μακρυά και το μυαλό σας από κάθε σκέψη γιατί θα διαφορετικά...


www.stoxos.gr

--------------------------------------


5 σχόλια

  1. MHN ANHΣΥΧΕΙΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ.ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΗΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 49 ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ.ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμαθα Στοχε οτι βλεπεις πλει μπακ την κηδεια του χαριλαου φλωρακη προσπαθωντας να εντοπισεις ποιοι ΔΕΝ κλαινε πραγματικα να τους δωσεις στην Αλεκα .

    (Η οποια με τη σειρα της ΔΕΝ εκλαψε πραγματικα , ουτε οι τσιπρας , κουβελης τρεμοπουλος κλπ για τον θανατο του συντροφου κιμ ... θα ενδιεφερε την πρεσβεια της Β Κορεας η πληροφορια αραγε ???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί θα στείλουμε και τους κυβερνώντες του ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣ ΨΗΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε σεις, αυτός δεν είναι φτυστός ο Μπογιόπουλος; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.