Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Την εκτίμηση ότι πλέον μπορεί να λυθεί σωστά το Κυπριακό, μετά τον εντοπισμό κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε ο Αρχιε...


Την εκτίμηση ότι πλέον μπορεί να λυθεί σωστά το Κυπριακό, μετά τον εντοπισμό κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.

«Είναι η μόνη φορά που πιστεύω ότι μπορούμε να λύσουμε σωστά το Κυπριακό και να απομονώσουμε την Τουρκία, γιατί πλέον η Ευρώπη θα μας υπολογίζει», ανέφερε.

Χαρακτηρίζοντας τα κοιτάσματα ως δώρα του Θεού, ανέφερε ότι αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι καλή διαχείριση.

«Αν τα διαχειριστούμε σωστά, όχι μόνο θα υπερπηδήσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα και δεν θα έχουμε ως κυπριακός λαός οικονομικό πρόβλημα, αλλά θα διαδραματίσουν και έναν πολύ θετικό ρόλο για τη σωστή λύση του κυπριακού προβλήματος», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι η Κύπρος είναι μικρή χώρα, αλλά πολύ θετική πλέον για την Ευρώπη.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ευρώπη θα θέσει τροχοπέδη στην κατηφόρα της Τουρκίας και το εθνικό πρόβλημα της Κύπρου θα πάρει τη σωστή του πορεία.

Ευχήθηκε επίσης η Κυβέρνηση να χειριστεί σωστά το θέμα, για το καλό όλου του λαού, τόσο Ελληνοκυπρίων όσο και Τουρκοκυπρίων. romfea.gr

----------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.