Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΑΛΙΑ: Δυσάρεστα φαίνεται πως θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας και εκτιμήσεις ανθρώπων, που κινούνται στους διαδ...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΑΛΙΑ:

Δυσάρεστα φαίνεται πως θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας και εκτιμήσεις ανθρώπων, που κινούνται στους διαδρόμους του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, τα νέα, για την έκβαση της δίκης, που διεξήχθη τον Μάρτιο του 2011 και αφορούσε την καταγγελία της ενδιάμεσης συμφωνίας Ελλάδας - Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

H απόφαση θα βγεί εντός των επομένων ημερών.

Τονίζουμε ότι πρόκειται για πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά είμαστε σε θέση να τις χαρακτηρίζουμε αξιόπιστες. Ελπίζουμε να διαψευστούν!

Σε περίπτωση κατά την οποία το ΔΔΧ κρίνει ότι η Ελλάδα, παραβίασε τη συμφωνία, η ΠΓΔΜ θα επιδιώξει να αναγνωριστεί και να εισέλθει στον ΟΗΕ, με το συνταγματικό της όνομα ("Republic of Macedonia") στην αμέσως επόμενη Γ.Σ. του Ο.Η.Ε., αφού πλέον δεν θα έχει ισχύ η ενδιάμεση συμφωνία και δεν δεσμεύει τις χώρες που έκαναν δεκτό το γειτονικό κράτος με την προσωρινή ονομασία F.Y.R.O.M.

Δεν είναι η απόφαση, το τέλος του κόσμου, αλλά δεν είναι καθόλου ευχάριστη εξέλιξη (αν συμβεί).

Δυστυχώς, η FYROM έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση (άλλωστε εκπροσωπήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο στη δίκη), ενώ η Ελλάδα, δεν έδειξε να "καίγεται" και πολύ. Αντιθέτως, η Ελλάδα, κάνει τα πάντα για να αφαιρείται από παντού, σιγά-σιγά και μεθοδικά η λέξη "Μακεδονία", ενώ στη Χάγη δεν πήγε κανένα ελληνικό τηλεοπτικό συνεργείο!

Τις ευθύνες όμως θα τις αποδώσουμε εν καιρώ, αν ο μη γένοιτο επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

ΣΗΜ. "ΣΤΟΧΟΥ": ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΤΟ ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΥΣΩΝΕΤΑΙ... ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

2 σχόλια

  1. Η λύση του "προβλήματος" έχει 2 σκέλη. Σκέλος 1: οι προδότες στο "Γουδή". Σκέλος 2: Σύνορα με την Σερβία. Όλα τ' άλλα είναι φληναφήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Δεν θα έπρεπε να είχαμε υπογράψει καθόλου την κατάπτυστη «Ενδιάμεση Συμφωνία», προϊόν της προδοσίας του Μητσοτάκη και της ανοησίας του ξεμωραμένου πια Παπανδρέου.

    2) Θα έπρεπε να την είχαμε εμείς πρώτοι καταγγείλει, αφού τα Σκόπια μας έδωσαν πολλές αφορμές γι αυτό. Επανειλημμένως, χρησιμοποίησαν την ονομασία «Μακεδονία», ακόμη και από το βήμα του ΟΗΕ κι εμείς δεν αντιδράσαμε καθόλου.

    3) Η αποφάσεις του ΔΔΧ έχουν χαρακτήρα απλώς γνωμοδοτικό και δεν αναγκάζουν κανέναν σε τίποτε. Αλλά και αν «καταδικαστούμε», τι θα συμβεί; Θα καταγγείλουν τα Σκόπια της «Ενδιάμεση Συμφωνία»; Τότε μακάρι να «καταδικαστούμε», ώστε να γίνει αυτό που θα έπρεπε, όπως λέω παραπάνω, να είχαμε κάνει μόνοι μας. Τότε θα αρχίσουν όλα από βάση μηδενική, ήτοι επιστροφή στο στην απόφαση των αρχηγών κομμάτων υπό την προεδρία Καραμανλή: «Ούτε Μακεδονία, ούτε παράγωγο». Τελεία και παύλα.

    4) Ακόμη κι αν ο ΟΗΕ αναγνωρίσει την πΓΔΜ ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», τίποτε δεν υποχρεώνει εμάς να το κάνουμε. Ενώ ο ΟΗΕ και όλος ο κόσμος είχε αναγνωρίσει την Ανατολική Γερμανία ως «Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας» (DDR), η Δυτική Γερμανία ουδέποτε το έκανε, με αποτέλεσμα, μετά την κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ, να μπορέσει να την ενσωματώσει, αφού την θεωρούσε πάντοτε τμήμα της υπό κατοχή.

    Τι φοβάστε, λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.