Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ

Ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν στις 23 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη επισκέφτηκε τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου στο γ...


Ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν στις 23 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη επισκέφτηκε τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου στο γραφείο του. Η επίσκεψη έγινε με σκοπό να συζητηθούνε με τον υπουργό θέματα που ενδιαφέρουν την περιοχή μας.

Ο βουλευτής Ροδόπης ενημέρωσε τον αναπληρωτή υπουργό πως όσο και αν εξαιρέθηκαν από τον φόρο ακινήτων που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ νομικές οντότητες όπως κτήρια θρησκευτικά, εκπαιδευτικά και κοινής ωφέλειας, στον νομό Ροδόπης πήγε σε αρκετά τζαμιά.
Μέλη διαχειριστικών επιτροπών επισκέφτηκαν τον βουλευτή Ροδόπης στο γραφείο του και του περιέγραψαν τα παράπονα τους. Ο αναπληρωτής υπουργός ευχαρίστησε τον βουλευτή για την επίσκεψη και για τις πληροφορίες που του παρουσίασε. Έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες για επίλυση του θέματος και επανόρθωση του λάθους που έγινε.

Το δεύτερο θέμα που συζητήθηκε ήταν το τελωνείο Καστανιών. Διότι διαδίδονται φήμες πως πρόκειται να κλείσει. Ο βουλευτής Ροδόπης περιέγραψε την εκκρεμή σχετικά με το μέλλον του τελωνείου κατάσταση, και τόνισε ότι είναι μια πύλη που καθημερινά εξυπηρετεί χιλιάδες τουρίστες και επιχειρηματίες.

Ο αναπληρωτής υπουργός με τη σειρά του διέψευσε τα σενάρια για κλείσιμο του τελωνείου Καστανιών και ανέφερε πως λόγω της θέσης του δεν είναι δυνατόν να κλείσει.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 23-11-2011

Σχόλιο: Με δεδομένο ότι η ροή τουριστών που ανέφερε ο βουλευτής είναι προς Τουρκία-Αδριανούπολη και όχι ¨από¨, αναρωτιόμαστε μήπως αυτός ήταν ο κύριος λόγος της επίσκεψης…

tourkikanea.gr

-------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.