Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

-Η Ομόνοια, η «διάσημη» πλέον περιοχή-γκέττο αντίπαλων συμμοριών αλλοδαπών, μια ανάσα απ’ την πλατεία και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, μετατρ...

-Η Ομόνοια, η «διάσημη» πλέον περιοχή-γκέττο αντίπαλων συμμοριών αλλοδαπών, μια ανάσα απ’ την πλατεία και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, μετατρέπεται νυχθημερόν σε πεδίο μάχη: χθες στήθηκε στην οδό Λεωνίδου, όπου 2 αντίπαλες «ομάδες» ήρθαν στα χέρια. Αμέσως βγήκαν και τα μαχαίρια με αποτέλεσμα ένας Ιρανικός (33 ετών) να δεχθεί χτυπήματα, στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα. Στην περιοχή υπάρχουν δεκάδες οίκοι ανοχής με αλλοδαπές (και επικίνδυνες για την δημόσια υγεία) ιερόδουλες και συνήθως οι ξυλοδαρμοί και τα αιματηρά επεισόδια έχουν ως αφορμή την κακομεταχείριση αυτών από ισλαμιστές «πελάτες», κάτι το οποίο δεν το ανέχονται οι Αλβανοί σωματέμποροι-νταβατζήδες.

-Τρεις αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής αναζητούνται για την ληστεία που κατέληξε στην εν ψυχρώ δολοφονία ενός 75χρονου στον Πύργο Βοιωτίας.

Αναζητούνται ακόμα οι 3 Αλβανοί δράστες-μέλη συμμορίας, οι οποίοι έχουν διαπράξει σωρεία κλοπών και διαρρήξεων -τουλάχιστον 26- στις περιοχές της Βοιωτίας και της Μεσσηνίας.

Τον Απρίλιο, μία ληστεία τους κατέληξε στην εν ψυχρώ δολοφονία του Προέδρου της κοινότητας, μπροστά στα μάτια της συζύγου και του υιού του Οι δράστες πυροβόλησαν το θύμα εξ επαφής και χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι την σύζυγο του, αρπάζοντας λεία 800 ευρώ.

http://xryshaygh.wordpress.com

-------------------------------


2 σχόλια

  1. Μολις οι μοναδες επανδρωθουν με τους εφεδρους και πριν ξεκινησουν επισημα οι επιχειρησεις θα γινει και ενα ξεκαθαρισματακι ολων αυτων( οχι προσαγωγες και τραβηγματα αυτιου βεβαια , κατι σε καυτο μολυβι φανταζομαι )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο προλαλήσαντας. Πρέπει να καθαρίσει η χώρα από τη σαβούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.