Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΟΡΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...

Πήραν το διπλό και γύρισαν στην μαρτυρική Κύπρο, οπαδοί και παίκτες του ΑΠΟΕΛ που έκαναν Γαλανόλευκη απόβαση εχτές το απόγευμα στην Κορυτσά...


Πήραν το διπλό και γύρισαν στην μαρτυρική Κύπρο, οπαδοί και παίκτες του ΑΠΟΕΛ που έκαναν Γαλανόλευκη απόβαση εχτές το απόγευμα στην Κορυτσά. Οι Ελληνόψυχοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ απάντησαν στην προκλητικότητα των γκέκηδων με Σημαίες της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου και της ΕΟΚΑ στις εξέδρες και με δύο γκόλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Οι αλβανοί στις εξέδρες σήκωσαν τούρκικες σημαίες και πανώ που έγραφε ότι η Κύπρος είναι τουρκική, αλλά αυτό περισσότερο πείσμωσε παρά πτόησε τους ΑΠΟΕΛίστας που κράτησαν ψηλά τις Ελληνικές Σημαίες καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Πολλά προβλήματα αντιμετώπισαν και οι Έλληνες δημοσιογράφοι από την Κύπρο που ακολούθησαν την αποστολή Ελληνικής ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε δυναμικά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλέ ευκαιρίες και το σκόρ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις αν οι τελικές ενέργειες ήταν περισσότερο στοχευμένες. Τα δύο γκόλ όμως των Μοραϊς στο 52 και Μαντούκα στο 56 ήταν αρκετά για να στείλουν την ομάδα των Ελλήνων της Λευκωσία ως ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στο επόμενο γύρο και τον επαναληπτικό αγώνα στην μαρτυρική μεγαλόνησο.

www.stoxos.gr

6 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ.ΤΟΥΡ-ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΝΕΙΣΤΕΡΟ ΠΟΤΑΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τρελαίνεστε παιδια... Απλά στα αλβανά γιουσουφάκια έχει λείψει η οθωμανική... βούρτσα, όπως στα "ένδοξα" χρόνια της τουρκοκρατίας... Απλά ένα αίτημα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oi AlBanoi den exoun kamia sxesh me Ilirious EINE OLOI TOUS TOURKALADES NO8EUMENOI (EKTOS TWN ELLHNWN BOREIOHPEIRWTWN FYSHKA)
    G Amelethtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΕΛ-ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ
    Γαμώ την τουρκία και την αλβανία μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Αλβανοί είναι αδερφές. Μόλις δουν αποφασισμένο Έλληνα γίνονται Τούρκοι. Δηλαδή λαγοί. Έτσι θα πολεμήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι σε Κύπρο και Ήπειρο. Ακούστε το καλά Αλβανοί που διαβάζετε εδώ μέσα και νομίζετε πως επειδή σας καλύπτει η εδώ ΕΥΠ, η ηγεσία αστυνομίας και γενικότερα οι ΗΠΑ μπορείτε να κάνετε κάτι στην Ελλάδα. Είστε λίγοι και χέστες. Μην προκαλείται τους Έλληνες γιατί το τέλος σας πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poia voreia ipiros i Korutsa reeee????Eiste trelloi k anistoritoi oloi sas???a;alla nai me tetoio ekpedeftiko systima ti na eiste...I korytsa, korytsakia ,exei xristianous alvanous pou zoun mia zwi ekei k oxi voreioipirotes k fantasmata!Iremiste k afiste tis propagandes...!Mia zwi sovinistes eiste ok to kseroume alla pleon iremiste den sas pernei allo!Ligi aksioprepeia den vlaptei!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.