Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ

Η δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη από 3 λαθρομετανάστες άναψε το φιλίτι της οργής που εδώ και χρόνια συσσωρεύεται στους Έλληνες που βλ...

Η δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη από 3 λαθρομετανάστες άναψε το φιλίτι της οργής που εδώ και χρόνια συσσωρεύεται στους Έλληνες που βλέπουν τις ζωές τους να ρημάζονται καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας. Ληστείες, βιασμοί, τρομοκρατία και τώρα ένας φόνος. Φόνος ενός πατέρα που δεν πρόλαβε να δει το κοριτσάκι του να γεννιέται.

Από νωρίς... στο σημείο της δολοφονίας έσπευσαν Έλληνες για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του Μανώλη αλλά και να εκράσουν την Οργή τους για την ανικανότητα αυτού του σάπιου καθεστώτος να προστατεύσει το υπέρτατο αγαθό. Τη ζωή και των Ελλήνων πολιτών.

Μετά το περιστατικό με το βαν του ALPHA για το οποίο ήδη σας ενημερώσαμε εδώ (τελικά το βαν έφυγε με γερανό!) οι Έλληνες δέχτηκαν επίθεση από αναρχικούς που βγήκαν από τη τρύπα τους (κατάληψη Σκαραμαγκά) αλλά τα αναρχοβλαμμένα το ξανασκέφτηκαν με το που τους είδαν και γύρισαν στο λαγούμι τους. Εκεί έγινε και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ.

Στη συνέχεια πορεύτηκαν στη πλατεία Βικτωρίας ενώ τα λαθρο-όρκ εξαφανίστηκαν στο άψε σβήσε! Όσοι δεν πρόλαβαν βέβαια έφαγαν κάτι ψιλές αλλά μπροστά σ αυτά που έχουν κάνει στους Έλληνες της περιοχής είναι πταίσματα. Αρκετά ανέχτηκαν οι κάτοικοι του κέντρου όλα αυτά τα χρόνια από τους εισβολείς. Τα αναρχοβλαμμένα που ήταν συγκεντρωμένα στη γιάφκα της ''Βίλλα Αμαλία'' βγήκαν επί της Χέιδεν, πέταξαν καδρόνια, πέτρες και άναψαν καπνογόνα αλλά γρήγορα το μετάνιωσαν καθώς η ελληνική νεολαία όρμηξε σαν χείμαρρος και οι αναρχικοί βρέθηκαν στην Αχαρνών με τα ΜΑΤ να τους προστατεύουν!

Αργότερα οι Έλληνες ξαναγύρισαν συντεταγμένα στον τόπο της δολοφονίας όπου κράτησαν ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του δολοφονημένου Μανώλη Καντάρη και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.

Στη συνέχεια θέλησαν να πορευτούν στην Ομόνοια αλλά τα ΜΑΤ τους σταμάτησαν και πραγματοποίησαν προσαγωγές.

egersis2@blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.