Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ

Η φωτο απ' τον "Βορειοηπειρώτη" ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... Ενώ το αίμα του Αριστοτέλη Γκούμα...

Η φωτο απ' τον "Βορειοηπειρώτη"
ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Ενώ το αίμα του Αριστοτέλη Γκούμα είναι ζεστό ακόμη στην Χειμάρρα, Αλβανοί από την Αυλώνα και τα γύρω χωριά επιχείρησαν εχθές με αυτοκινητοπομπή να φτάσουν στην Χειμάρρα για να διμαρτυρηθούν εναντίον του Δμάρχου Μπολάνου επειδή προσπαθεί να ελληνοποιήσει την περιοχή.

Πέραν του γεγονότος ότι η περιοχή είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ και δεν χρειάζεται κανένας Μπολάνος για να το καταφέρει αυτό, το θράσσος των αλβανών μιάς φράξιας εθνικιστών της περιοχής με την επωνυνμία Kuvendi i Dukatit θα ήταν ικανό να πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις που η Αλβανική ηγεσία προφανως αντιλήφθηκε και σταμάτησε τους ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ μερικά χιλιόμετρα έξω από την Χειμάρρα, για να κάνουν αφρισμένες δηλώσεις σε κάμερες και να δηλώσουν ότι οι Χειμαρραίοι είναι... αδέρφια τους και μόνος στόχος τους είναι ο Δήμαρχος της Χειμάρρας. Χωρίς να μπορούν να σκεφτούν τα ζωντανά ότι ο Μπολάνος είναι Δήμαρχος στη Χειμάρρα επειδή οι κάτοικοι της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ, αλλά Ελληναράδες που περιμένουν μιά σπίθα... ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ!

5 σχόλια

  1. για οτιδηποτε συμβαινει στην Βορεια Ηπειρο , αμεσα αντιποινα στον αλβανικο πλυθησμο που μενει στην Ελλαδα!Μονο ετσι θα στρωσουν(αν υπαρχει περιπτωση να γινεται να χειραφετηθουν οι αλβανοι,γιατι ως γνωστον μεχρι τωρα,ειναι απολιτιστοι) οι απογονοι των τσαμηδων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OI XEIMARIOTES EINAI HTAN KAI THA EINAI ELLHNARES...... PALIKARIA AP TA LIGA POY DOSAN TO AIMA TOYS SE OLOYS TOYS ETHNIKOYS AGONES..... "" STH XEIMARA BGENEI O HLIOS
    ARXHGOS O SPYRO MHLIOS""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 21/3/11 11:15 μμ

    Ποιος θα τα κάνει αυτά, ρε φίλε; Δεν καταλαβαίνεις ότι ζεις σ' ένα κράτος-κότα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΕΛΛΑΣ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην ασχολειστε με κατσικοκλεφτεσ ερχεται η σειρα τουσ συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.