Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ, ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΤΟΥ 1821

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με το παρόν δελτίο τύπου τιμά την επέτειο της Εθνεγερσίας του 1821 και την εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, η Οποία σε όλους τους αγώνες του Έθνους μας στέκει σημαιοφόρος πλάι στα αιωνίως καθαγιασμένα όπλα των Ελλήνων. Είναι η Υπέρμαχος Στρατηγός μας που, όποτε ξαναχρειαστεί, θα κρούσει τις χαρμόσυνες καμπάνες της επιστρατεύσεως, ώστε να βαδίσει ο ελληνικός στρατός απελευθερωτής στις σκλαβωμένες μας πατρίδες.

Φέτος συμπληρώνονται ακριβώς 190 έτη, σχεδόν δύο αιώνες, από τότε που το τουφέκι άναψε στην Πελοπόννησο, για να φέρει ο αγέρας του Αγώνα την πυρκαγιά που κατέκαψε τους Μογγόλους Οθωμανούς, κάνοντας τους να γνωρίσουν από πρώτο χέρι το δίκαιο του σπαθιού και του αίματος. Έχουμε κάθε λόγο να εορτάζουμε την Εθνεγερσία κάθε χρόνο και πιο δυνατά, κάθε χρόνο και πιο συνεπαρμένοι από το «Αθάνατο κρασί του '21». Ένας ξεσηκωμός πανεθνικός και όχι ταξικός, μια εθνική υπόθεση των Πανελλήνων δε γίνεται να λησμονηθεί. Δε γίνεται να πάψει ο Στρατός μας και οι μαθητές μας να βγαίνουν στους δρόμους. Δε γίνεται αυτός ο λαός να ζήσει χωρίς εμβατήρια. Δε γίνεται να ζήσει χωρίς τους τουρκοφάγους της στεριάς και τους μπουρλοτιέρηδες του Αιγαίου. Δε μπορούμε να υπάρξουμε δίχως το λάβαρο που είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, την 25η Μαρτίου του 1821, υψώθηκε στη Μονή Αγίας Λαύρας και εν μέσω πυροβολισμών ακούστηκε η αντρειωμένη ιαχή «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ» .

Δυστυχώς σήμερα κάποιοι άκαπνοι στα πεδία των μαχών νεοραγιάδες και νενέκοι, που τελούν σε εντεταλμένη υπηρεσία, παριστάνοντας τους καλαμαράδες ψευτοδιαφωτιστές αμφισβητούν τα όσα μας δίδαξε η Ιστορία μας. Μια Ιστορία αιματοβαμμένη, που ξεκινά στους Μαραθώνες και στις Θερμοπύλες, για να συναντήσει τα Ευζωνάκια ενός θρυλικού εμβατηρίου να στέκουν έξω απ' τη Μεγάλη Εκκλησιά μας κι ένα λεβεντόγερο να χαιρετά φορώντας ένα μπερέ που αναγράφει ΕΟΚΑ. Δυστυχώς σήμερα ο πάλαι ποτέ υπερήφανος ελληνικός λαός κατήντησε, χάρη στους πολιτικούς, διακονιάρης κι επαίτης, που ζητά ελεημοσύνες από τοκογλύφους κρυμμένους πίσω από διεθνή ταμεία, ξεχνώντας τους στίχους του εθνικού μας ποιητή που αναφέρουν: «δὲν εἴν' εὔκολες οἱ θύρες ἐὰν ἡ χρεία τὲς κουρταλῇ».

'Ελληνες, ο Αγών για την Ελευθερία δεν έλαβε τέλος. Στις μέρες μας είναι ακόμη πιο δύσκολος, αφού ο εχθρός είναι αόρατος και για θεό του έχει το άτιμο το χρήμα. Είναι εσωτερικός και πεμπτοφαλαγγίτης. Πιστεύει σε ελληνοτουρκικές λυκοφιλίες και μας βάζει να αποτάξουμε την πίστη μας. Εγερθείτε, φωνάξτε και διαδηλώστε κραδαίνοντας τη γαλανόλευκη που σήμερα κυματίζει στα σπίτια σας. Πυκνώστε τις εθνικιστικές φάλαγγες γενναίων μαυροφόρων κι αφήστε πίσω τη διχόνοια που σπέρνουν οι εθνοπατέρες, για να 'ρθει επιτέλους η στιγμή που θα θερίσουν θύελλες.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.