Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΣΥ,ΚΟΡΟ'Ι'ΔΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ... Οι Έλληνες μαθητές έχουν μια ευκαιρία κάθε χρόνο να μπουν στη...

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΣΥ,ΚΟΡΟ'Ι'ΔΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ...

Οι Έλληνες μαθητές έχουν μια ευκαιρία κάθε χρόνο να μπουν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, σαν κορόιδα που είναι. Οι αλλοδαποί, αν δεν περάσουν, τους δίνεται η δυνατότητα από δεύτερο σύστημα το καλοκαίρι. Και τους δίνεται επίσης η δυνατότητα να προσκομίζουν πιστοποιητικά σπουδών από τις χώρες τους χωρίς επικύρωση γνησιότητας από ελληνική διπλωματική αρχή του εξωτερικού, ακόμη και αν είναι γειτονικές μας χώρες, ανακατεύοντας εξίσου χώρες εντός Ε.Ε. με τριτοκοσμικές.
Δώστε κορόιδα γονείς χιλιάδες ευρώ σε φροντιστήρια για να περάσει το παιδάκι σας σε μια σχολή, ενώ οι αλλοδαποί περνάνε από την πίσω πόρτα με «ειδικές διατάξεις» αυθαίρετων Υπουργικών Αποφάσεων…

Οδηγία του Υπ.Παιδείας προς τα Λύκεια της Χώρας:

«Από το 2007 δίνεται η δυνατότητα υποβολής δεύτερου μηχανογραφικού εισαγωγής στα ΑΕΙ – ΑΤΕΙ στους α) Αλλοδαπούς-Αλλογενείς (Αποφοίτους Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και β) στους Απόφοιτους Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. μη Ελληνικής Καταγωγής. Οι υποψήφιοι μπορούν να υπαχθούν σε μια από τις ανωτέρω κατηγορίες, εφόσον δεν έχουν ελληνική καταγωγή οι ίδιοι και κανένας από τους δύο γονείς του. Στην κατηγορία υπάγονται οι αλλογενείς – αλλοδαποί απόφοιτοι των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) – Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) Α’ και Β’ Ομάδας και Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (ΤΕΕ) Β’ Κύκλου και τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα δεύτερο σύστημα πρόσβασης (δεύτερο μηχανογραφικό) στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με την υπ’ αρίθ. Φ151/20049/Β6/20,02,2007 (ΦΕΚ.272Β/01-03-2007 Υ.Α). Δικαίωμα έχουν οι αλλοδαποί-αλλογενείς που στις Πανελλήνιες-Πανελλαδικές εξετάσεις έχουν κατοχυρώσει τις ελάχιστες προϋποθέσεις πρόσβασης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση... Φέτος το διάστημα που θα υποβάλλουν οι αλλοδαποί-αλλογενείς τα δικαιολογητικά για το δεύτερο μηχανογραφικό είναι από 20 έως 30 Ιουλίου 2010 στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Διεύθυνση Οργάνωσης & Διεξαγωγής Εξετάσεων). Επειδή δεν είναι ευρέως γνωστός ο τρόπος πρόσβασης των παραπάνω κατηγοριών αποφοίτων, επισυνάπτεται η ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, όπου υπάρχουν οι απαραίτητες οδηγίες και τα έντυπα για την ενημέρωση των αλλοδαπών-αλλογενών.

«Δικαιολογητικά, πιστοποιητικά σπουδών κ.λπ., που έχουν εκδοθεί από τις χώρες: Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Άγιος Μαρίνος, Αζερμπαϊτζάν, Ανδόρα, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Αργεντινή, Αρμενία, Αυστραλία, Αυστρία, Βανουάτου, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γρενάδα, Δανία, Δομίνικα, Εκουαδόρ (Ισημερινός), Ελ Σαλβαδόρ, Ελβετία, Εσθονία, Η.Π.Α., Ην. Βασίλειο Μεγ. Βρετανίας και Βορ. Ιρλανδίας, Ιαπωνία, Ινδία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Κίνα (μόνο η Διοικητική Περιφέρεια του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο), Κολομβία, Κορέα, Κροατία, Κύπρος, Λεζόθο, Λετονία, Λευκορωσία, Λιβερία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαλάουι, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαυρίκιος, Μεξικό, Μολδαβία, Μονακό, Μπαρμπάντος, Μπαχάμες, Μπελιζέ, Μποτσουάνα, Μπρουνέι-Νταρουσαλάμ, Ναμίμπια, Νέα Ζηλανδία, Νησιά Κουκ, Νησιά Μάρσαλ, Νιούε, Νορβηγία, Νότιος Αφρική, Ολλανδία, Ονδούρα, Ουγγαρία, Ουκρανία, Παναμάς, Πολωνία, Πορτογαλία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκ. της Μακεδονίας, Ρουμανία, Ρωσία, Σαιντ Κιτς και Νέβις, Σαμόα, Σάντα Λουτσία, Σερβία, Σεϋχέλλες, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουαζιλάνδη, Σουηδία, Σουρινάμ, Τόγκα, Τουρκία, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Τσεχία, Φιλνανδία, Φίτζι, δε χρειάζεται να έχουν επικυρωθεί για τη γνησιότητά τους από ελληνική διπλωματική αρχή στο εξωτερικό…»

πηγή:xryshaygh.wordpress

αετός για το stoxos.gr

14 σχόλια

  1. Στα τσακίδια όλοι τους. Μετά τους κακοφαίνεται όταν τους βρίζουν. Η Ελλάδα στους Έλληνες. Οργανωμένο Ελληνικό Κίνημα για την παλινόρθωση της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
    ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ.

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
    ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΩ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΘΑ
    ΔΩΣΟΥΝ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζήτημα πλέον έχει καταντήσει περισσότερο από εξοργιστικό. Εδώ δεν μιλάμε καν για ίσες ευκαιρίες, όπως διατείνονται βαυκαλιζόμενοι οι ψευτοπροοδευτικοί, αλλά για κατάφωρη αδικία των γηγενών.

    Θα συνεχίσει για πολύ ακόμη να κοιμάται ο "κυρίαρχος" λαός; Γιατί δεν είναι μόνον η φτώχεια και η ανέχεια που απλώνονται στους Έλληνες` τα χειρότερα έρχονται. Ακολουθεί η κατάληψη της Ελλάδος δίχως πόλεμο. ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ.

    Εργασία και εκπαίδευση μόνον στους Έλληνες. Αυτοί προηγούνται.Οι υπόλοιποι έπονται. Διαφορετικά θα γίνουμε μετανάστες στην ίδια τη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η δυστυχία του να είσαι Έλλην" ή
    "Η ευτυχία του να είσαι αλλοδαπός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια πολύ το μεγαλοποιείτε το θέμα...Καταρχην, αμα δεν περασουν με την πρώτη φορά, σημαίνει οτι έχουν αρκετά κενά τα οποία δύσκολα μπορούνα να καλυφθούν σε τόσο μικρό χρονικό διαστημα...οπότε κατα πάσα πιθανότητα θα αποτύχουν και τη δεύτερη. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο ψηφήστηκε αυτός ο νόμος...
    Ας μην αρχίζουμε ναζιστικές συμπεριφορές με αφορμή την κατάντια της χώρας μας..στο φινάλε κι εμείς μεταναστες πάμε σε άλλες πιο ανεπτυγμένες χώρες. Αλλα προφανως κανένας απο σας δεν εχει τολμήσει να αφήσει την "ασφάλεια" του σπιτιού του και να προσπαθήσει για ενα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό...ίσως αν έπρεπε να αντιμετωπίσετε οι ίδιοι το ρατσισμό (ειδικά μετα απο τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα), θα αναθεωρούσατε αυτές τις χιτλερικές απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ11.21 ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΔΩ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΗ ΟΧΙ ΤΟ ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ....ΚΛΠ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙ ΛΕΣ
    ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΗ ΚΑΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @11:21 Αυτο ειναι πεντακαθαρος ρατσισμος κατα των Ελληνων!
    Σε καμμια χωρα του πλανητη δεν θα μπορουσε να συμβει εκτος απο την εβραιοκρατουμενη Ελλαδα που παντιοτροπως προσπαθουν να δείξουν το μισος και τον ρατσισμο που τρεφουν εις βαρος του Ελληνικου λαου!
    Τα ψωμια τους ειναι λιγα ομως!!
    Εχουμε συσσωρευσει πολυ θυμο που δεν θα αργησει να ξεσπασει!!
    Να τους δω κρεμασμενους αναποδα στο Συνταγμα μονο θελω θεε μου!!
    Τιποτα αλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΄ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ΄ ''ΠΑΝ ΓΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΑΓΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝ ΓΕΝΟΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΕΔΙΟΙΣ ΩΛΕΣΕΝ''. ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ? ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ελα ρε συ, πιο προβατο διαβαζει ακομα για να μπει πανεπιστημιο να παρει πτυχιο και να γινει ανεργος? αντε στην καλυτερη σερβιτορος ή πωλητρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.ypepth.gr/docs/odhgies_2010_100210.pdf
    παιδια ηρεμειστε ευτυχως δεν πρεπει να ισχυει !δειτε και εσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PROS 11.21MM
    TO RATSISMO TON ANTIMETOPIZOUME KATHE MERA STH GERMANIA KAI EIDIKA TA PAIDIA MAS STO GERMANIKA SXOLEIA. SOU GRAFO APO PEIRA KAI EDO DEN EIXOUN TA ALLODAPA PAIDIA KANENA MA KANENA PROTERHMA ALLA MONO MEIONEKTHMATA PAROLOU POU TA PAIDIA MOUN GENHTHIKAN KAI MEGALOSAN EDO. APO GERMANIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρώτον, επειδή ζώ σε ένα τέτοιο πολιτισμένο κράτος της βόρειας Ευρώπης, μπορώ να σου πω οτι τα πράγματ είναι πολυ δυσκολα για τους ξένους/μεταναστες, κυρίως απο τους πολίτες και έπειτα και απο το κράτος.
    Οσο για το Χιτλερ, ναι μπορεί να είχαμε τεχνολογικά επιτευγματα, αλλα με κόστος ανθρώπινες ζωες (μέσα στους οποιους μπορεί να είσουνα εσυ, ο φίλος σου, ο γείτονας σου -εφόσον τα κριτήρια ξεπερνούσαν τη κοινη λογική). Αλλα προφανως στην ιστορια που διαβαζες εσυ, δεν αναφεροταν πουθενα το Αουσβιτς και αλλα τετοια " κεντρα τεχνολογικών και επιστημονικών επιτευγμάτων". Βέβαια αυτο ξεφεύγει απο το θέμα μας.
    Για μενα η λυση ειναι να κοντρολαρουμε τη μεταναστευση, και να μη μπαινουν μαφιοζοι κτλ, και οσοι ειαι τιμιοι και εργατικοι να μενουν και να εχουν ισες ευκαιριες με τους υπολοιπους.
    Τέλος, οσο για τα πτυχα που αναγνωρίζοντια ετσι χαλαρα, διαφωνω καθετα, γτ ειναι γνωστο πως παιρνονται τα πτυχια σε μερικες χωρες (δια αλληλογραφιας), αλλα και στην Ελλαδα δεν παιρνονται και με το σταυρο στο χερι...να δουμε και λιγο τη δικη μας καμπουρα πριν αρχισουμε να μιλαμε για των αλλονων.
    Και ας μην ξεχνάμε οτι την Ελλαδα οι Ελληνες την καταντησαν ετσι (κανενας πολιτικος/ μεγαλοεπιχειρηματιας/ δημοσιογραφος που για χρονια επωφελούνταν στις πλατες του κοσμακη δεν ειναι αλλοδαπος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
    ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ.

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
    ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΩ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΘΑ
    ΔΩΣΟΥΝ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    AΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΠΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ.

    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τον 1:51
    Ρε φιλε μου, κανενας απο αυτους δεν ηταν Ελληνες αλλα εμεις δεν μιλαμε για το αν κατεντησαν ετσι την Ελλαδα οι Ελληνες αλλα ποιοι Ελληνες.
    Λοιπον, μαθε οτι ουτε καν οι Ελληνες δεν την κατηντησαν ετσι γιατι οταν μια μεγαλη δυναμη οπως η Αμερικη (και αλλες, απλα λεω για αυτην που κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει) σε βαζει στο ματι τι μπορεις να κανεις και εσυ σαν λαος;
    Πολεμο; Ωραια λογια με περισο θαρρος..Τι μπορει να κανει και ο Ελληνας;
    Δεν σηκωνω τα χερια, απλα ρωταω.
    Ειδαμε τι εγινε και στο Ιρακ που εφεραν αντισταση.
    Ειδαμε και αλλες που δεν εφεραν αντισαση (1953, 1981 κ.α)
    Αρα τι προτινεις εσυ;
    Και μην ξανακουσω βλακειες του τυπου "οι Ελληνες εκαναν ετσι την Ελλαδα"...Επισης επιδη δεν αναφερθηκα στο εν λογο θεμα..
    Ισχυει δεν ισχυει ντροπη και μον οπου υποθηκε.
    Ντρεπομαι να σχολιασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.